Publisert 06.09.2021 Oppdatert 06.09.2021

Dagbladet Pluss søker reporter (fast stilling)

Dagbladet Pluss har siden oppstarten i 2013 opplevd kjempevekst og har nå rundt 100 000 digitale abonnenter.

Nå ønsker vi å utvide laget med flere reportere som kan gå inn i de store dramaene i nyhetsbildet og lage eksklusive saker som leserne våre ønsker å betale for.

Vi søker deg som brenner for å skrive alt fra reportasjer fra spennende miljøer og unike personhistorier som får tida til å stå stille, til nyttejournalistikk innen forbruker, helse, økonomi og samliv som guider leserne i hverdagen.

Kanskje er du en allrounder som kan gjøre alt, eller du har en spisskompetanse vi trenger? Det viktigste er uansett at du trives med både tempo og fordypning, og at du har teft og interesse for digitalt innhold som leserne ønsker å betale for.

Dagbladet Pluss er et breddeprodukt som har hele Norge som målgruppe. Vi skriver for brukerne våre, og vi er opptatt av at journalistikken skal engasjere nye abonnenter og/eller treffe godt hos de leserne vi allerede har. Du må derfor være opptatt av hvordan sakene dine selger og leses.

Som reporter i Dagbladet Pluss vil mange av sakene dine også komme på trykk i Dagbladets helgemagasin, Magasinet.

Turnusarbeid må påregnes.

Vi tilbyr et godt faglig og uformelt sosialt miljø i et viktig satsningsområde for et av Norges ledende nyhetsmedier. Dagbladet Pluss er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er mange.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her: https://www.dagbladet.no/kultur/kvalitetspolicy/69871150

Spørsmål kan rettes til:
Redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen. Mobil: 951 11 763 E-post: [email protected] Leder for nyheter/tema i Dagbladet Pluss, Lars Gulbrandsen. Mobil: 908 91 255 E-post: [email protected]
Leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen 476 16 896 / [email protected]

Søknadsfrist: 19.09.21
Søknad med CV sendes til [email protected]