Publisert 22.02.2021 Oppdatert 22.02.2021

Dagbladet søker digital vaktsjef

En av våre dyktige vaktsjefer går over i en ny rolle i Dagbladet, og vi søker derfor hennes erstatter. Er du en digital spydspiss, som kan gi oss ytterligere vekst og fart, kan vi tilby en av Norges mest utfordrende, hektiske og mest spennende mediejobber.

Dagbladet har de siste åra hatt en massiv satsing på breaking news. Vi søker nå en tabloid vaktsjef, som kan bidra til at vi fortsetter å være først og best med siste nytt. Du liker konkurranse og forstår at høy trafikk er viktig, samtidig som du vet hvordan vi skal ivareta profil og sørge for fornøyde lesere som bruker tid på sakene våre.

Reportasjeledelse er en svært sentral del av jobben. Det er den digitale vaktsjefens ansvar, sammen med avdelingsledere og redaksjonssjefer, å sørge for at vi leverer på våre hovedoppgaver som en av landets beste breaking news- og dagsordensettende redaksjoner.

Som digital vaktsjef blir du i tillegg til den løpende nyhetsdekningen også svært sentral i arbeidet med både lange og halvlange saksløp og i planleggingen av publisering. Du bør være strukturert, idérik og ha god oversikt over nyhetsbildet og norsk samfunnsliv.
Du må også like å lede andre, og evne å motivere og dyrke fram kreativiteten hos journalistene. Som person trives du godt når det koker litt.

Som digital vaktsjef jobber du tett med redaksjonssjefer, avdelingsledere og dine vaktsjefkollegaer, og har ansvaret for å styre forsiden på Dagbladet på mobil og desktop i det løpende nyhetsbildet. Jobben innebærer turnus med kveldsvakter, mellomvakter og helgevakter cirka hver tredje uke. På kveld og i helger er vaktsjef digitalt øverste redaksjonelle leder på jobb, og får dermed et særlig ansvar for å igangsette, reportasjelede og videreforedle det journalistiske innholdet.

Dagbladet har ambisiøse vekst- og trafikkmål, og vi jobber for å sikre fornøyde lesere som bruker tid på innholdet vi lager. Vi jobber strategisk for å bygge Dagbladet Pluss og Dagbladet TV som merkevarer. Som digital vaktsjef er du sammen med dine kollegaer helt sentral i dette arbeidet. Det er en forutsetning med sikker presseetisk vurderingsevne og utpreget tabloidfaglig styrke.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte redaksjonssjef Hege Varsi, [email protected], tlf. 478 26 662 eller leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen, [email protected], tlf. 476 16 896.

Kvinner oppfordres til å søke.

Tiltredelse: Etter avtale
Søknad med CV sendes til [email protected] innen 8. mars