Publisert 07.10.2020 Oppdatert 07.10.2020

Dagbladet søker tilkallingsvikarer nyhet og sport

Tilkallingsvikarer på nyhet

Dagbladet søker ivrige tilkallingsvikarer. Du elsker nyheter, har evnen til «å hive deg rundt» og har lyst til å bidra til at Dagbladet er først og best på breaking news. Vi søker deg som er språklig sikker, presseetisk sterk og nøyaktig.

Nyhetsavdelingen dekker blant annet fagområdene utenriks, krim og generelle innenriksnyheter. Vårt mål er å være best på breaking news nasjonalt og internasjonalt. Avdelingen samarbeider tett med Dagbladet TV og andre avdelinger.

Vi tilbyr et hyggelig, inkluderende og godt faglig miljø der det er svært gode muligheter til å utvikle seg som journalist.

Nyhetsavdelingen er en turnusavdeling, så du må regne med å bli tilkalt på dagtid, kveld og helg.

Søknad sendes til [email protected] innen 21. oktober.


Tilkallingsvikarer på sporten

Til sportsredaksjonen trenger vi deg som er nysgjerrig, full av idéer, språklig sikker, presseetisk sterk og som har oppdatert kunnskap om de største idrettsnavnene og de viktigste hendelsene i sportens verden.

Vi søker deg som vil bidra til at Dagbladet er først og best på breaking news fra sportsverden. Dagblad-sporten prioriterer fotball og de store vinteridrettene, og det er en forutsetning at du er godt oppdatert innen disse områdene.

Sporten samarbeider tett med Dagbladet TV og andre avdelinger. Som tilkallingsvikar på sporten må du ha mulighet til å stille opp på kort varsel på dagtid, kveld og helg i Oslo.

Kvinner oppfordres til å søke.

Søknad sendes til [email protected] innen 21. oktober.