Publisert 21.04.2021 Oppdatert 21.04.2021

Deskjournalist i sol.no

Norges beste nyhetsfeed trenger flere folk!

Sol.no leverer nyhetene raskt og oversiktlig, enkelt tilgjengelig for alle. Vi mottar daglig hundrevis av tips fra et stort spenn av norske redaksjoner, og vi sender et stort volum med klikk tilbake til dem.

I dag består redaksjonen av fem vaktsjefer som går i turnus.

Vårt mål er å gjøre enda mer for leserne våre. Derfor er vi på jakt etter en ny journalist som kan starte opp i et vekstprosjekt hos oss, som handler om å teste ut nye artikkelformater. Du vil jobbe med å skrive nyhetsoppsummeringer, og du kommer til å bli veldig god på SEO, hvis du ikke allerede er det.

Den som søker må ha erfaring med å jobbe med nyheter på nett. Bakgrunn fra lokalavis eller nisjeavis er helt glimrende. Vi skal lære deg alt vi kan om nyhetsformidling, forsidebygging, vinklinger, presseetikk, deling på sosiale medier og vekst fra søk. Vår ambisjon er at du skal være med å endre måten vi jobber i Sol.no.

Jobben er i første omgang en prosjektstilling på seks måneder.

Sol.no jobber sammen med Kode24 og Elbil24 i Scandinavia Online. Det er en høyt motivert gjeng som verdsetter godt arbeidsmiljø og rom til å gjøre en innsats hver dag.

For mer informasjon om jobben kan du kontakte:
Redaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen, [email protected], 41507894 eller
Klubbleder Tarjei Joten Svensen, [email protected], 45888819

Søknadsfrist: Søndag 2. mai

Søknad sendes til: [email protected]