Publisert 07.09.2020 Oppdatert 07.09.2020

Elbil24 søker allround reporter

Nettstedet Elbil24 er på jakt etter en allsidig journalist som vil være med på å skape morgendagens journalistikk om elbil og trafikk.
​Vi forutsetter at du er nysgjerrig og ønsker å lage saker som hjelper folk. Du liker å være først ute med ny teknologi, og har teft for gode historier.

Elbil24 søker ikke etter en bilekspert. Det har vi fra før. Men du bør ha lappen og være nysgjerrig på å lære mer om bilene som alle kommer til å kjøre rundt i snart. Og hvordan livene våre vil bli endret fremover.

Elbil24 er allerede blitt en suksess, og har i dag rundt en kvart million lesere i uka. Dette er den første og eneste nettavisen som bare handler om elbil.

Du som søker er sterk på det journalistiske håndverket. Du har ideer og er allsidig. Erfaring fra nyhetsredaksjoner er en fordel. Du liker ny teknologi, og du kan forklare komplekse sammenhenger på en måte som de fleste forstår.

Du vil jobbe med kritisk journalistikk i en bransje som er full av kommersielle interesser.

Elbil24 er en del av Scandinavia Online. Det innebærer at du vil jobbe sammen med folkene bak SOL, Vi.no og Kode24. Vi har et innovativt miljø og driver lean startup.

For mer informasjon kontakt:

Redaktør Andreas Carlsen på [email protected] eller 415 07 894.
Adm.dir. Jan Thoresen på [email protected]​ eller 90 74 70 61.

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected]
Søknadsfrist: 20. september