25.11.2013

Støtter en god sak

H.K.H Kronprinsesse Mette-Marit tar gjenbruk på alvor, og har nok en gang ryddet i egen garderobe for en god sak på Bloppis.no. 

Nå er hele 20 plagg, 2 par støvletter og 1 par pumps lagt ut for salg på nettloppemarkedet Bloppis.no, som ble lansert for litt over ett år siden.

- Bloppis.no startet 11. juni 2012 og kronprinsesse Mette-Marit var da først ute med sin egen Bloppis. Det digitale loppemarkedet ble umiddelbart en suksess. Til nå har 7000 åpnet sin egen Bloppis, ca. 25 000 besøker nettsiden hver uke og over 70 000 produkter er til salgs. Vi setter stor pris på at Kronprinsessen er så engasjert i gjenbruk. Sist gang hun la ut klær, sko og vesker på Bloppis ble disse solgt veldig raskt, og vi regner med at dette skjer denne gangen også, sier Camilla Helling Fuglem, leder for e-commerse i Aller Media som står bak Bloppis.no.

Direktelink til Kronprinsessens bloppis: http://kronprinsessen.bloppis.no

Den grønne bølgen brer seg raskt i Norge, og Bloppis er et bidrag her. Både klær og tilbehør til kvinner/menn og barn, samt interiør- og fritidsartikler kan nå selges på nettstedet.
Inntektene fra salget av Kronprinsessens klær går også denne gangen uavkortet til Miljøagentene, barnas egen miljøvernorganisasjon, der prinsesse Ingrid Alexandra er medlem. Hun leverte blant annet sjekken på kr 50 128 i programmet Julemorgen på NRK, etter at mange profilerte personer gjorde som Kronprinsessen, og ryddet i skapet.

- Miljøagentene er opptatt av at alle kan gjøre en innsats for miljøet, og gjenbruk er et fint tiltak der alle kan bidra. Vi er glad for at Kronprinsessen også denne gangen ønsker å støtte Miljøagentene og barns miljøengasjement. Verden trenger flere miljøagenter og vi er stolt over at Kronprinsessen jobber på lag med oss, sier kommunikasjonsleder Anne Bleiklie i Miljøagentene.
__________________________________________________________________________________

Fakta:
Bloppis.no: Digitalt loppemarked hvor du kan selge/gi bort brukte klær og tilbehør, samt interiør- og fritidsartikler. Selve ordet bloppis er en kombinasjon av ordene blogg og loppis, og ble første gang brukt av svenske motebloggere. Heleid av Aller Media.

Auksjonen: Kronprinsessens klær og tilbehør vil bli auksjonert bort til inntekt for Miljøagentene. Startskuddet for auksjonen går mandag 25. november kl. 09.00. Da vil alle Kronprinsessens produkter legges ut, men det åpnes kun for auksjon på tre av produktene. Hver dag kl. 09.00 starter auksjoner på tre-fire nye produkter og hver auksjon varer i 24 timer.

Miljøagentene: Barnas miljøvernorganisasjon har 6000 miljøagenter. Organisasjonen har som mål å skape engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. Norges mest kjente miljøagent er H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandra.