06.01.2014

All Over Press - Nordens største billedbyrå

Aller-konsernet internasjonale billedbyrå, All Over press (AOPI), inngår som det eneste byrå i Norden og Baltikum et eksklusivt samarbeid med et av verdens største billedbyråer, Corbis Images. (Foto: AllOverPress Norge)

Samtidig henter Aller inn sjefen fra JP/Politikens billedbyrå, Søren Terkelsen (43) til stillingen som International Brand Manager for AOPI. Dette skjer som et ledd i en offensiv vekststrategi som skal gjøre byrået til det største i Norden.

All Over Press International, som er Aller-konsernets billed-, tekst- og filmbyrå, innleder et tett samarbeid med Corbes Images, som er at verdens største billedbyråer med 650 medarbeidere, 100 offisielle partnere og 30.000 fotografer.

- Vi er utrolig glad for å ha inngått dette samarbeidet som et ledd i vår ambisjon om å være det største og beste billed-, tekst- og filmbyrå i Norden og Baltikum. Med Corbis har vi styrket både bredden og kvaliteten i våre leveranser betraktelig, og vi kan fremover tilby våre kunder adgang til mer enn 100 millioner bilder og 800.000 videoklipp av meget høy kvalitet som Corbis har rettigheter til, sier Claus Lunde, Head of All Over Press International i Danmark.

Corbis Images ble grunnlagt i 1989. Selskapet eies og ledes av Bill Gates og har et imponerende billed- og filmarkiv innenfor underholdning, natur, business, illustrasjoner, high-end portretter av kjendiser, samt den største samlingen av historiske filmklipp og stock filmklipp.

Henter profil fra Polfoto

Til å følge opp vekststrategien og styrke det internasjonale salget av Corbis-materiale i Norden har All Over Press International ansatt Søren Terkelsen i en nyopprettet nordisk stilling som International Brand Manager. Søren kommer fra en stilling som sjef for Polfoto hos JP/Politikens hus. Før dette var han ansvarlig for Getty Images danske forretningsdel.

- Med sin mangeårige erfaring fra Getty Images og senest Polfoto er Søren Terkelsen en av de mest kompetente profiler i bransjen med et godt nettverk. Han er derfor den helt rette til å ivareta stillingen som International Brand Manager og ansvarlig for partnerskapet med Corbis Images, sier Claus Lunde.

- For meg er det en fantastisk mulighet å få ansvaret denne internasjonale utviklingsoppgaven, som jeg personlig er beæret over å skulle ivareta, og jeg ser mange muligheter med inngåelsen av partnerskapet Corbis Images, sier Søren Terkelsen.

Søren Terkelsen tiltrer i sin nye stilling hos All Over Press International den 6. januar 2014.