14.02.2014

Ukebladet KK fyller 140 år

 KK er Norges sprekeste 140 åring og feiret dagen 14. februar med splitter nytt magasindesign og lansering av web-tv.

Sjefredaktør Gjyri Helén Werp er stolt av å lede Norges største ukeblad, som når 530.00 leser hver uke, gjennom bladet, på nett og mobil. 

Visjonen fra 1874 like aktuell i dag! Ukemagasinet KK så dagens lys i år 1874, og kvinnen bak var den nytenkende firebarnsmoren Laura Aller. Hun var lidenskapelig opptatt av å lage et blad som kunne være til hjelp og støtte for kvinner, og kalte bladet Nordisk Mønstertidende. I dag heter bladet KK og visjonen er den samme: Å gi kvinner tips, guiding og inspirasjon i hverdagen. 

- Inspirasjon og guiding sammen med kvalitetsreportasjer er nøkkelen til suksessen KK. Den største nyheten vår er KKtv med Stiltipset og Sminkeskolen, og med nye episoder hver uke.

- Mote og skjønnhet er viktige områder for KK, og i disse programkonseptene får seeren svar på spørsmål rundt stil og sminke - steg for steg i beste KK-ånd! sier sjefredaktør Gjyri Helén Werp.

Den store bursdagsfesten skal feires på KK-dagen fredag 4. april på Folketeateret i Oslo og leserne er invitert til heldagsfest med Norges beste foredragsholdere og stort gavedryss! Det blir også feiret litt ekstra på kvinneløpet KK-mila 6. september, med flere tusen damer klare for løpefest!