07.03.2014

Kairos Future og Aller Future Lab

For første gang har Kairos Future gjennomført Forbrukertrendspaningen “Consumer Trend Hotlist” i Norge.

Aller Future Lab er Kairos Futures samarbeidspartner i Norge. Den 27.februar samlet vi 35 spesielt utvalgte personer som fikk økt kunnskap og bevissthet om sentrale forbrukertrender og et givende og godt regissert møte med andre sterke fagpersoner på tvers av ulike bransjer. 

Dette er et arrangement med ambisjon om å bli den toneangivende årlige samtalen om det norske forbrukermarkedet og hvor det er på vei, i trå med opplegg Kairos Future har gjennomført med stor suksess i Sverige i mange år. Sammen ønsker vi å skape et nettverk av landets fremste forbrukereksperter, sier Adina Broady Aasebø, leder for Aller Future Lab.

Vi gleder oss allerede til neste år!

Hva er Kairos Future?

Kairos Future er et internasjonalt konsulent- og analyseselskap som hjelper selskaper å forstå og forme sin framtid. Gjennom innsikt, innovasjon og strategi gir de sine kunder de store sammenhengene. De arbeider med kunder som IKEA, Unilever, Steen & Strøm, NL, Kraft for å nevne noen. Kairos har sitt hovedkontor i Stockholm men spaner over hele verden.

Hva er Aller Future Lab?

Aller Future Lab er en del av Aller Media og arbeider for å skape ny relevant innsikt med utgangspunkt i forbrukeratferd og trend/scenarioanalyse. Fokus er å dele kunnskap og skape en arena der «the next big thing» kan fødes. I løpet av året gjennomføres en rekke spaninger og undersøkelser som deles og diskuteres på seminarer og workshops. Neste Aller Future Lab gjennomføres 4. mars med tema mat, deretter følger et større arrangement med fokus på reise.