12.01.2015

KK med ny reisekatalog!

KK starter det nye året med en sprek reisenyhet! Under det nye reisekonseptet KK Treningsreiser, lanseres i dag en ny reisekatalog med trenings- og livsstilsreiser verden rundt.

Katalogen, som kommer med KK nr. 2 2015, presenterer 14 ulike turer, med alt fra yoga i Marokko, løping i New York og Sør-Afrika til toppturer i Nepal.

- Utrolig stas at vi nå lanserer en egen reisekatalog, et helt nytt produkt fra KK. Vi har i tre år arrangert treningsreiser til Tyrkia med den populære KK Treningscamp’en, og nå utvider vi porteføljen med enda flere fantastiske trenings- og livsstilsreiser, sier ansvarlig redaktør i Avdeling Kvinne/trend, Gjyri Helén Werp. – Vi har merket en økende etterspørsel fra våre lesere etter slike turer, og med KKs trenings- og livsstilsprofil, passer dette som hånd i hanske.

På turene samarbeider bladet med en rekke profilerte instruktører og trenere, blant annet Vibeke Klemetsen, Christine Otterstad, Jeanette Roede og treningskjeden Mykje Meir.- Alle våre samarbeidspartnere har en solid posisjon innenfor trening og livsstil – vi gleder oss til å utvikle samarbeidet, sier Werp.

Reiser er en del av KKs større satsing på eventer, reiser og opplevelser. KK, som fra før av arrangerer KK-dagen og KK-mila, lanserer om noen uker KK Skimila, som går av stabelen fredag 13. mars.

- Eventene gir oss en unik mulighet til å skape nye møteplasser under merkevaren KK, i tråd med vårt ønske om å utvikle nye forretningsområder, avslutter Werp.

Reisekatalogen er et samarbeid med turarrangøren Aller Travel, som eies av Aller Media AS, som også gir ut KK.

cover_-_fp.jpg

KK har lansert en egen reisekatalog med fokus på treningsreiser.