15.01.2015

Roger Hansen slutter som konsernsjef

Konsernsjef for Aller i Norge, Roger Hansen, vil i løpet av første halvår 2015 fratre sin rolle som toppleder etter 20 år. Han vil fortsette som styremedlem. Dette ble i dag gjort kjent for de ansatte i Aller Medias selskaper.

Roger Hansen (55) har vært ansatt i Aller i nærmere 34 år, og har hatt en rekke sentrale posisjoner, hvorav de siste 20 år som CEO. Han har også hatt flere styreverv i tilknytning til sin stilling i konsernet.

- Det har vært en fantastisk reise, og jeg har vært heldig som har fått mange, spennende muligheter og utfordringer. Det har vært et privilegium å få lov til å jobbe sammen med en rekke dyktige og kompetente kolleger, sier Roger Hansen.

- Konsernet har utviklet seg raskt de siste årene, er nå større enn noensinne og har fått en sterk digital posisjon. I forbindelse med at store deler av konsernet skal samlokaliseres på Hasle, og at det skal jobbes videre med fremtidig strategi, har jeg av helsemessige årsaker funnet ut at det er et riktig tidspunkt både for meg og konsernet at jeg i løpet av 1. halvår 2015 fratrer som CEO for Aller i Norge, sier Hansen.

Erik Aller (56) som er overdirektør i Aller Holding AS i København og styreleder i Aller Media AS i Norge uttaler:

- Først og fremmest vil jeg takke Roger for den indsats han har gjort for Aller igennem årene. Aller har udviklet sig utroligt meget i den tid, og Roger har været med i front av denne udvikling. Det har vært stillet store krav, både fagligt og personligt og Roger har honoreret på begge. Jeg har stor respekt for Rogers beslutning, den kræver mod.