22.01.2015

NYHET! KK utvider merkeuniverset

Nå lanserer vi konseptet KK Sporty! I forbindelse med PÅSKEEKSTRA vil et eget bilag på 68 sider plastes sammen med KK som er i salg 7. april.

KK har en solid posisjon innen livsstil, trening, kropp og helse på alle plattformer; print, digitalt, event og nå innen treningsreiser. Det er derfor helt naturlig å ta dette stoffområdet ut i et eget blad.

Treningscampene i Tyrkia har i løpet av kort tid blitt en stor suksess, KK-mila satte rekord i fjor med over 7000 damer på Bislett Stadion og nylig lanserte vi en ny reisekatalog med trening og livsstilsreiser verden rundt. - Og så må jeg jo nevne enda en sprek nykommer på eventsiden, KK SKImila, som har premiere i Holmenkollen 13. mars. Da blir det 10 kilometer på ski i samarbeid med Holmenkollen Skifestival, sier Gjyri Helen Werp, ansvarlig redaktør for KK.

Vi opplever generelt en økt interesse for trening og livsstil, og med et blad der vi kan gå mer i dybden enn i en vanlig KK-utgave, møter vi dette behovet ytterligere. KK-merkevaren tilbyr en helt unik «pakke» vi er alene om i markedet.

I tillegg er vi selvsagt veldig stolte av at KK Sporty skal frontes av Vibeke Klemetsen.

FAKTA om KK Sporty:

  • To uker salgsperiode mot nomalt én uke
  • Første utgave, 68 sider
  • Plastes med KK dobbelutgave 14/15, utgivelse 7. april
  • Ekstra høyt opplag på 100.000 eksemplarer


Ta kontakt med en av våre selgere for å snakke om kreative muligheter i KK Sporty

Les mer om KK Sporty

img_2136.jpg

KK Sporty er vårt nye treningskonsept, og i april lanserer vi eget blad!