04.02.2015

KK lanserer KK Sporty!

KK har en solid posisjon innen livsstil, trening, kropp og helse på alle plattformer: print, digitalt, event og nå innen treningsreiser! - Da er det naturlig å ta dette stoffet ut i eget blad, sier ansvarlig redaktør Gjyri Helén Werp.

 - Vi ser en økt interesse for trening og livsstil i målgruppen 35-50 år. Derfor vil vi at KK Sporty skal spre enda mer treningsglede!

- KK Sporty er lagt opp som en treningsøkt: Motivasjonstipsene som får deg opp av sofaen, nyeste treningsmoten, treningstips, sunn mat, skjønnhetstips og grepene som holder deg motivert til neste økt. Må også nevne friluftsidene i bladet, med fokus på frisk luft og utendørsaktiviteter. KK tilbyr en unik pakke for den trenings- og livsstilsinteresserte, og vi har fantastisk gode ressurser å spille på i redaksjonen, fortsetter Gjyri Helén.

- Vi har også fått med oss Vibeke Klemetsen som frontfigur for magasinet. Vibeke er lidenskapelig opptatt av trening, yoga og helse og skal dele sine erfaringer og tips. Hun er også yogainstruktør og programleder for Extra på NRK og har nylig gitt ut kokebok. I tillegg har hun en solid posisjon i sosiale medier - alt dette gjør at hun er midt i blinken for KK Sporty.

- Nå gleder jeg meg til lanseringen i april og til mottakelsen fra leserne, avslutter Gjyri Helén Werp.

 

KK Sporty blir en del av KK-universet!

KK, KK Living, Sweet Paul, KK Stil, KK Jul, KK Søtt. Eventer: KK dagen, KK camp, KK mila, KK skimila, KK reiser.
KK-universet finner du på desktop, nett-tv, mobil, sosiale medier og app.

 


Les mer om annonsering og kommersielle muligheter i KK Sporty.