19.02.2015

KK Spis - nytt matblad fra KK

Siden 1874 har KK servert matglede og kunnskap til matinteresserte kvinner. Nå tar KK lesernes interesser på alvor og tar stoffet ut i eget blad. I mai lanseres KK Spis!

- Mat og kunnskap om mat er en voksende trend. Og våre lesere er veldig opptatt av mat, enten det er oppskrifter eller er presentasjon av kvalitetsvarer. Våre lesere vil gjerne bli inspirert til å prøve nye matretter. Gjennom KK Spis skal vi nettopp gi leserne det de vil ha, sier Gjyri Helén Werp, ansvarlig redaktør for KK-universet.

En undersøkelse gjort av TNS Gallup* viser at KK leseren gjerne betaler ekstra for mat og at hun ønsker sunn, rask og miljøvennlig hverdagsmat sammen med festmat og helgekos. KK leseren er ofte opinionsleder innenfor mat og drikke.

 - Med KK Spis går vi ordentlig i dybden på mat. Leserne får nyttige tips til enkel, variert og sunn hverdagsmat. Her vil tips til helgekos, når nytelsen skal være størst, bli servert sammen med de aller beste oppskriftene til festmaten.  Magasinet vil også ha fokus på kosthold generelt og skal gi kunnskap som kan komme til nytte og glede, fortsetter Gjyri Helén.

- Vi har knyttet til oss kjente matprofiler både nasjonalt og internasjonalt med blant annet Trines matblogg og Sweet Paul. Deres og andres matstoff vil komme godt til rette i bladet med flotte bilder som skal friste leserne til å kaste seg over de lekreste små og store oppskriftene.

- KKs matunivers er svært allsidig. Vi har tema mat i KK og KK Living på papir, vi har mat på kk.no og vi har vår prisbelønte mat-app KK Søtt som gjør at KK-leserne kan få inspirasjon på mange flater døgnet rundt.  

- Med lansering av KK Spis kan vi befeste vår posisjon enda mer innenfor matuniverset. Det gleder vi oss til! avslutter Gjyri Helén Werp.

 *TNS Gallup MU 2014/2, 18 år+ / alle baser.

KK Spis blir en del av KK-universet!

KK, KK Living, Sweet Paul, KK Stil, KK Jul, KK Søtt og KK Sporty. Eventer: KK dagen, KK camp, KK mila, KK skimila, KK reiser . KK-universet finner du på desktop, nett-tv, mobil, sosiale medier og app.


Klikk her for mer informasjon om KK Spis og dine muligheter som annonsør