25.08.2015

KK-mila samler flere tusen damer til årets hyggeligste løpefest!

Lørdag 5. september går KK-mila av stabelen for femte gang. Som i fjor møtes damer fra hele landet på ærverdige Bislett Stadion.

Foto: foto: Ida Bjørvik og Emil Kjos Sollie

Med flere tusen påmeldte, vil vi fylle opp hovedstaden med løpeglade damer. Redaktør i KK, Ellen Wisløff, lover god stemning fra start til slutt. Wisløff, som gikk fra stillingen som utgavesjef til redaktør i vår, har vært med å arrangere løpet siden starten, men selv aldri løpt KK-mila:

 - Jeg gleder meg maks til stemningen, masse bra damer - og til faktisk å løpe KK-mila selv for aller første gang, sier Wisløff. Jeg har nemlig ikke trent på årevis, men har nå startet min egen lille kampanje «Fra sofaen til KK-mila!»- så for meg blir deltakelse og gjennomføring det STORE målet i år! Jeg vet jo det blir knallstemning!

Konferansier Sigrid Bonde Tusvik husker godt den gode stemningen fra forrige gang hun var med, og gleder seg stort til lørdag 5.september.

- Jeg husker det var en helt fantastisk dag da jeg var der i 2013, og det var helt rått å se hvor mange som løp. Jeg er dypt imponert over de som løper!

Som tidligere år, er det to distanser deltagerne kan velge mellom - 5 og 10 kilometer.

- Løypene er kjempefine og nøye planlagt av vår samarbeidspartner Bislettalliansen. Løypene går forbi St. Hanshaugen, langs Akerselva, opp Torshovdalen og tilbake til Bislett. Fine og varierte løyper! KK-mila er for alle som har lyst på en unik opplevelse og kjenne på den fantastiske stemningen sammen med tusenvis av spreke damer, forteller Wisløff, som selv altså skal løpe 5 km.

KK-mila for alle 

- KK-mila er for kvinner i alle aldre og treningsnivåer: Fra dem som er med i løpskonkurranse for aller første gang til noen av landets beste utøvere.
- KK-mila er en folkefest med fokus på den sosiale opplevelsen i tillegg til selve løpet. Alle deltakere får velfylte goodiebags når de kommer i mål.
- Gode shoppingtilbud fra samarbeidspartnere på arenaen.

NYHET! Yogaekspert og KK Sportys frontfigur, Vibeke Klemetsen vil stretche med deltakerne på gressmatten.

 

For mer info om KK-mila, sjekk www.kkmila.no

kkmila4.png

Ellen og Sigrid er klare for festløpet 5. september