01.12.2015

Se og Hør med på storstilt artistdugnad for flyktninger

Hele 35 av Norges største og mest folkekjære artister (og svenske Carola) har sammen spilt inn årets store innsamlingslåt «Når båten seiler inn». Stjernelaget har samlet seg for å hjelpe medmennesker i nød og alle inntekter går uavkortet til Kirkens Nødhjelps arbeid for flyktninger. Se og Hør er med som mediepartner.

- For første gang siden Balkan-krigen mobiliserer Kirkens Nødhjelp til en nødhjelpsoperasjon på europeisk jord, og behovene er enorme og akutte. At et slikt stjernelag stiller opp for flyktningene og vårt arbeid med en så vakker og sterk sang, er helt fantastisk. Vi er rørt og utrolig takknemlige, sier Anne-Marie Helland, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp.

 

Alle artister og øvrige involverte har stilt opp gratis, og mange vil fremføre sin egen versjon av sangen på sine julekonserter over det ganske land. Sammen bidrar den imponerende dugnadsgjengen til at Kirkens Nødhjelp og deres partnere kan hjelpe enda flere.

 

Her er artistene som er med:

Carola Häggkvist, Alexander Rybak, Bjarne Brøndbo, Ole Edvard Antonsen, Arve Tellefsen, Jan Eggum, Maria Haukaas Mittet, Trine Rein, Elisabeth Andreassen, Hanne Krogh, Helene Bøksle, Didrik Solli-Tangen, Mia Gundersen, Øivind Elgenes, Christian Ingebrigtsen, Inger Lise Rypdal, Gaute Ormåsen, Marian Aas Hansen, Rune Larsen, Tor Endresen, Maria Arredondo, Rita Eriksen, Nora Foss Al-Jabri, Martin Halla, Torstein Sødal, Nordic Tenors, Oslo Gospel Choir, Sølvguttene, The Voice-koret og Oslo Soul Children.

 

Se og Hør er mediepartner i prosjektet og CD-singelen distribueres med tirsdagens utgave av bladet, både i butikk og til alle abonnenter.  I tillegg kan du lese om innsamlingsaksjonen og artistenes engasjement både i denne utgaven og fremover mot jul.

 

- Se og Hør ble kontaktet eksklusivt i forbindelse med dette prosjektet, og det var ikke vanskelig å si ja til å distribuere CD-en, og dermed bidra til denne store og viktige aksjonen for flyktningene i regi av Kirkens Nødhjelp. Det er mange store og flotte artister som stiller opp, og som har et stort engasjement for saken. Gjennom dette samarbeidet kan Se og Hør med sin landsdekkende posisjon, virkelig bidra til flyktningsituasjonen. Det gleder et redaktørhjerte, sier Ellen Arnstad, ansvarlig redaktør for Se og Hør.

 

Se også: http://www.seher.no/kjendis/se-rets-store-norske-stjernevideo-83212

 

 

"Når båten seiler inn" - en sang som bidrar

 

soh_-_jul3.jpg

SAMMEN FOR KIRKENS NØDHJELP: Foran fra v. Sølvguttene Sander August, Herman og Bastian, 2. rekke: Maria Haukaas Mittet, tenoren Jan-Tore Saltnes, Martin Halla og Maria Arredondo. Bak fra v. Torstein Sødal, Christian Ingebrigtsen, tenoren Roald Haarr, Tor