23.02.2016

HENNE lanserer event

22.mai 2016 arrangerer vi HENNE Beauty & Relax for første gang.

Skjønnhet er et av de viktigste stoffområdene i HENNE og det er derfor naturlig å ta dette ut i et eget event for leserne våre. Dette er også i tråd med den strategiske eventsatsningen til Aller Media.

Henne Beauty & Relax er en eksklusiv selvpleiedag for damer i alderen 25-50 år. I samarbeid med sponsorene våre skal deltakerne bli inspirert og oppdatert på de nyeste trendene innen mote, skjønnhet, sunnhet, helse og gastronomi. Samarbeidspartnerne får en unik mulighet til å komme i direkte dialog med sin målgruppe.

Eksponering på eventet
Som partner på eventet får man eierskap til en av fagsekvensene gjennomg dagen, med mulighet til å eksponere produkter og formidle tjenester. Sekvensen skal omhandle et tema, og våre partnere får mulighet til å stille med sine fagpersoner, ambassadører, profiler som skal inspirere innenfor temaet. I tillegg får våre partnere stand i shoppingområdet for eventuelt salg og demonstrasjon av produkter og formidling av tjenester. Våre partnere blir også eksponert på fotovegg i fellesområdet.

I tillegg får partnere synlighet i all relevant markedsføring av eventet. Her utnytter vi hele HENNE-universet med magasin og digitalt.

Vil du være med som samarbeidspartner og sponsor på HENNE Beauty & Relax? Ta kontakt med vår sponsoransvarlig, Leandro Povea (mobil 938 35 239).