09.06.2016

Espen Hilton går fra United Influencers til Aller Media og AdLINK

De siste årene har Espen Hilton vært en av Norges desidert mest profilerte bloggere, og han har vært nominert til en rekke priser, blant annet årets moteblogg, årets gullpenn, årets stjerneskudd og folkets favoritt i Vixen Blog Awards, samt årets beste herremoteblogg i Zalando Nordic Blog Awards. Hilton har vært en del av stallen til United Influencers siden oppstarten, men melder nå overgang til Aller Media og AdLINK.

- Da Aller Media og AdLINK kom på banen syntes jeg dette var en spennende prosess jeg ville være med på. Det å få jobbe tett med et mediehus som bare har elitebloggere kjennes veldig riktig for meg etter snart 7 år som blogger, sier Espen Hilton. - I løpet av mine år som blogger er det også én person jeg har hatt lyst å jobbe med lenge. Når hun nå er i Aller Media og jobber tett med noen av Norges største bloggere, kom det er rungende ja fra meg. Ingeborg Heldal er unorsk, hun tør og hun satser på dem hun har tro på. Jeg elsker slike mennesker, og gleder meg til å jobbe tett med Ingeborg fremover. 

Aller Media og AdLINK er selvsagt også strålende fornøyd med å ha fått en ny, profilert blogger i stallen.

- Vi er utrolig glade for at Espen har lyst til å jobbe med oss, sier bloggredaktør i Aller Media, Ingeborg Heldal. - Espen er en kjemperessurs både som blogger og menneske. Han er et oppkomme av ideer, jobber hardt og målrettet og er utrolig positiv. Han har en smittende energi og det er et privilegium for oss å ha ham i bloggstallen. Han har stått på ønskelista vår lenge, og vi har mange spennende planer for Espen framover!

Produktansvarlig i AdLINK, Thomas Veheim, gleder seg også stort over det nye tilskuddet i stallen.

- Vi synes det er utrolig stas og hyggelig å få Espen med på laget og gleder oss til å komme i gang med samarbeidet, sier Veheim.

Selv om Espen nå avslutter samarbeidet med United Influencers har han bare godt å si om sin tidligere bloggplattform.

- Jeg var nok en av de første som skrev under kontrakten med UI da de startet opp. Jeg har fått lov til å være med  på å bygge opp et et nettverk og samhold blant bloggerne. Tiden og reisen jeg har hatt med UI har vært helt topp og jeg har lært ekstremt mye. Men jeg må utvikle meg og ta sjanser. Tar jeg ikke sjanser står jeg stille - og jeg hater å stå stille. Jeg vet at alle hos UI heier på meg og ønsker meg lykke til, avslutter Hilton.

Det formelle samarbeidet starter 1. august.

espen-hilton.jpg

Espen Hilton melder overgang til Aller Media og AdLINK. Foto: Espen Hilton