15.06.2017

Dagbladet, SOL, DinSide m.fl søker utvikler

Måten vi leser nyheter på er i endring og vi trenger utviklere som har lyst og evne til å være med å videreutvikle eksisterende og utvikle nye løsninger for ett av Norges største mediehus.

Dagbladet, Sol.no, Dinside, kk.no og Se & Hør er tjenester de fleste i Norge har et forhold til. Det er tjenester veldig mange bruker og mener noe om, hver dag har vi ca tre millioner brukersesjoner. Vil du være med å utvikle løsninger som folk faktisk ser?

 Hvis en eller flere av disse spørsmålene er noe du kan svare “ja” på så vil vi prate med deg:
- Er du en engasjert og dyktig utvikler som har lyst til å jobbe med å videreutvikle produktene våre, samt skape nye produkter?
- Brenner du for ny teknologi og liker å holde deg oppdatert på hva som skjer i mediebransjen?
- Er du sosial og enkel å kommunisere med?
- Har du relevant høyere utdannelse? Vi ønsker oss deg med erfaring, men hvis du er nyutdannet med egne prosjekter å vise til vil vi selvsagt snakke med deg også.

I så fall, så kan vi tilby dette:
Hos oss får du jobbe med store og populære tjenester, men også muligheten til å følge nye produkter helt fra idéstadiet til ferdig løsning. I tillegg til dyktige og hyggelige kolleger på utviklingsavdelingen, får du jobbe sammen med superflinke redaksjonelle og kommersielle avdelinger. Når det gjelder teknologier så koder vi hovedsakelig i Go, Node.js og React. I bunnen kjører vi Kubernetes på Google Cloud Platform. Vi jobber med Lean Startup, design thinking og andre lignende prinsipper for å sikre at vi jobber med de riktige tingene i den riktige rekkefølgen. Vi er hele tiden ute etter å fornye oss, noe vi håper du kan hjelpe oss med. Hos oss har du mulighet til å både få og ta ansvar!

Vi arrangerer meetups, og drar på relevante konferanser. På vinteren reiser vi hele utviklingsavdelingen, og noen andre fra organisasjonen, på fjellet i en uke for å lage nye produkter for sluttbrukerne våre og utfordrer oss på teknologi. I tillegg til at vi selvsagt har det kjempegøy sammen. Før sommerferien reiser vi hele gjengen til et hus ved sjøen og sikrer at vi jobber med de riktige teknologiene på den riktige måten og at vi alle drar i samme retning, før vi bader litt og hygger oss sammen. Annenhver fredag jobber vi med typiske lab-prosjekter i grupper, hvor man prøver å løse problemer som ikke passer inn i prosjektene man jobber med i det daglige eller prøver å utforske nye måter å løse ting på.

I hverdagen holder vi til på Hasle og har lyse og fine lokaler som stod ferdige i 2015. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, god pensjonsordning og ikke minst en helt suveren gjeng å jobbe med.

La oss ta en prat hvis alt dette høres spennende ut! Du finner ingen kronglete rekrutteringsweb hos oss. Vi respekterer tiden din, så send oss heller en e-post. Fortell oss kort om deg, hva du er stolt av å ha gjort, og at du er nysgjerrig på hva vi kan tilby. Så har du det minste lyst til å finne ut mer: Send den eposten. Gjør det nå.

Spørsmål? Kontakt teknologidirektør Geir Wiksén.