14.05.2018

Stilling ledig: Digital vaktsjef

En av våre publisistiske spydspisser har søkt nye utfordringer. Dagbladet har dermed ledig en fast stilling som digital vaktsjef.

Jobben innebærer turnus med kveldsvakter, mellomvakter og helgevakter cirka hver tredje uke. Vaktsjef digitalt jobber tett med redaksjonssjef dag og avdelingsledere, og har ansvaret for å styre forsiden på Dagbladet på mobil og desktop i det løpende nyhetsbildet. På kveld og i helger er vaktsjef digitalt øverste redaksjonelle leder på jobb, og får dermed et særlig ansvar for å igangsette, reportasjelede og videreforedle det journalistiske innholdet. 

Dagbladet har som mål å opprettholde høy trafikk, holde leserne lengst mulig i sakene og vi skal bygge vår digitale abonnementsbase. Vaktsjefene er helt sentrale i dette arbeidet.

Vi søker etter deg som har et godt digitalt øye for journalistikken, og som vet hvordan vi skal sikre profil samtidig som vi opprettholder høy trafikk og holder leserne lengst mulig i sakene. Du jobber effektivt når det smeller, har et godt bildesyn og forståelse for video på nett, samtidig som du føler ansvar for å bygge Dagbladet Pluss som merkevare og levere trafikk til interne og eksterne samarbeidspartnere. Sikker presseetisk vurderingsevne og tabloidspråklig styrke er en forutsetning.

Som vaktsjef nett må du også like å lede andre, og evne å motivere og dyrke fram kreativiteten hos journalistene - selv når det koker som mest.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte nyhetsredaktør Frode Hansen, [email protected], tlf. 915 59 749 eller leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen, [email protected], tlf. 476 16 896. 
Kvinner oppfordres til å søke.

Tiltredelse: Etter avtale
Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected] innen 25. mai.