08.05.2019

Kode24 søker vikar

​Vil du være med å skrive for norske utviklere? kode24.no er Norges første nettavis for utviklere. Nå trenger vi en vikar!

Vi er en del av Scandinavia Online og er allerede nominert til Årets Nisjenettsted under årets Nordiske Mediedager.
Redaksjonen består av to personer: Jørgen og Ole Petter. Men 22. juli skal Jørgen ut i pappaperm, og Ole Petter begynner å få litt panikk. Stryk litt, forresten.

For hvem skal nå intervjue norske utviklere om løsningene deres? Og hvem skal kjøpe med kaffe fra kaffebilen på utsida her om morgenen?

Deg, kanskje?

Hva leter vi etter?
For å være helt ærlig: Vi vet ikke nøyaktig hva vi ser etter. En blåkopi av Jørgen kan være vanskelig å finne, i alle fall.

Men vi er ganske sikre på at vi leter etter en som:
• Kan litt om det å programmere – i alle fall nok til å intervjue andre som kan mye om det å programmere.
• Kan gjøre dette jevnlig, i større eller mindre grad, og takle å jobbe sammen med Ole Petter. Det burde gå fint, med mindre du hater porsgrunnsfolk med briller.

Vi hører altså gjerne fra deg uansett om du, utrolig nok, er en arbeidsledig kodejournalist som ser etter et fast vikariat, eller har lyst til å bidra ved siden av jobb eller studier som freelancer.

Hva kan vi tilby?
Samtidig som drømmen er å få en fast vikar som kan sitte på kodekontoret sammen med Ole Petter, er vi selvfølgelig åpne for helt andre løsninger.

Og dermed blir det vi kan tilby noe sånt som:
• Fleksibilitet til å jobbe fra hvor du vil, når du vil - eller i faste rammer i et fleksibelt arbeidsmiljø, om du heller ønsker det.
• Uansett vil du jobbe i nettavisa med Norges triveligste lesere, og med det aller fineste kontoret i hele Aller-bygget. Vi har tastaturer på veggen og Rocket League på storskjerm, bare for å nevne det.

Jørgen har pappaperm fra og med 22. juli til 1. oktober. Men det kan også være aktuelt å jobbe med oss både før og etter den tid, da vi ikke akkurat er plaga med for lite å gjøre med bare to stykker i redaksjonen.

Hvordan skal vi gjøre dette?
For det første: Ikke vær redd for å ta kontakt. Ikke for å skryte eller noe, men vi har rykte på oss for å være relativt trivelige.
Enten du kunne tenke deg en bigeskjeft, et fast vikariat, bare har lyst til å skrive litt nå og da eller hva det nå enn skulle være, så håper vi å høre fra deg!

Og lurer du på noe, er det bare å ta kontakt:
Ole Petter Baugerød Stokke, redaktør, [email protected] / 40 55 09 99

Søknadsfrist: 22. mai
Søknad sendes til [email protected]​​