16.08.2019

Prosjektstillinger til Dagbladets sosiale medier-gruppe

Hver eneste dag leser mer enn 1,2 millioner nordmenn Dagbladets journalistikk på ulike plattformer og i ulike kanaler. Det siste halve året har vi hatt en voldsom digital vekst, og vi ønsker nå å treffe enda flere gjennom andre distribusjonskanaler enn våre egne.

Vi styrker derfor vår sosiale medier-gruppe med flere prosjektstillinger med ett års varighet. Vi søker tabloide journalister som er opptatt av hvordan vårt journalistiske innhold kan distribueres via andre kanaler som Facebook, Instagram og Snapchat, og vi trenger deg som liker å bruke datainnsikt til å nå ut til stadig flere med Dagbladets prisbelønnede innhold.

Som del av vår sosiale medier-gruppe vil du også være sentral i arbeidet med å utvikle strategier for Dagbladets videre bruk av sosiale medier, og på hvilke plattformer vi skal være til stede. Du vil også jobbe journalistisk og produsere innhold til disse plattformene. Gjennom moderering av kommentarfeltene på Dagbladets hovedkonto på Facebook, vil du også komme i direkte dialog med våre engasjerte lesere.

Du må være stødig journalistisk, presseetisk sterk og ha nyhetsteft. Du bør ha god kjennskap til sosiale medier generelt, og hva som interesserer den yngre målgruppa spesielt, samt ha god forståelse for story-formatet.

Er du i tillegg språksikker, og har noe erfaring med bilde- og/eller videoredigering, vil vi veldig gjerne snakke med deg.

Vi tilbyr et sterkt faglig og sosialt miljø med varierte arbeidsoppgaver.

Turnusarbeid må påregnes.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Avdelingsleder Matias Ytterstad, tlf. 99462233, [email protected]
Redaksjonssjef Hilde Schjerve: tlf. 91785456, [email protected]
Klubbleder Anders Holth Johansen, tlf. 47616896, [email protected]

Tiltredelse etter avtale.

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected]​ innen tirsdag 3. september.