12.12.2019

Vil du jobbe i Dagblad-sporten?

Har du lyst til å jobbe i en av Norges ledende sportsredaksjoner? Dagbladet søker sportsreportere til to lengre vikariater.

Sport er et av satsingsområdene for Dagbladet, som har sterk digital vekst. Dagbladet-sporten prioriterer fotball, vinteridrettene og de store idrettsnavnene, og leverer innhold til Dagbladet.no, Dagbladet Pluss og papiravisa.

Du må trigges av å vinne nyhetskampen med alt fra dagsordensettende avsløringer til de små stegene på løpende fellessaker, samtidig som du ser de store linjene i idrettspolitikken og er opptatt av historiefortelling.

Vi kan tilby et spennende, godt og kreativt arbeidsmiljø preget av sterk lagånd og stå-på-vilje. Vårt viktigste mål er å være nyhetsledende.

Vi er på jakt etter journalister med teft for de tabloide vinklingene, som er språksikre og har stødige etiske reflekser. Du må ha bred kunnskap om og interesse for sport. Du må vite hvordan du finner de viktigste nyhetene, og ikke minst hvordan de best skal formidles til leserne våre – både på Dagbladet.no, i sosiale medier og i avisstativene.

Du må ha interesse for, og kunnskap om, de ulike nettverktøyene og bør vite hvordan vi best utnytter både video og stillbilder. Erfaring fra nettpublisering er en forutsetning. Du må også kunne beherske papirpubliseringsverktøyene Dagbladet opererer med, og være innforstått med de ulike flatenes egenart.

Du vil gå inn i en turnus som innebærer kvelds- og helgevakter. Evnen til å levere raskt og presist, også språklig, under press, er derfor viktig.

Spørsmål kan rettes til avdelingsleder Fredrik Ø. Sandberg e-post: [email protected], mobil: 93039977, redaksjonssjef Hilde Schjerve [email protected], mobil: 91785456 eller leder for redaksjonsklubben, Anders Holth Johansen e-post: [email protected], mobil: 47616896. Kvinner oppfordres til å søke.

Søknadsfrist: Fredag 3. januar.
Tiltredelse: Etter avtale
Kortfattet søknad med CV sendes til: [email protected]