Nyheter

Dagbladet inngår lyd-samarbeid med Bauer Media

Aller Media-eide Dagbladet har valgt Bauer Media som sin samarbeidspartner på plattformen lyd. Dagbladet har besluttet å satse langt mer på lyd i tiden fremover.

Sider

Kraftig digital bruker- og annonsevekst gir positive resultater for Aller Media.

To av kommunikasjons- og reklamebransjens mest kjente merkevarer har besluttet å slå seg sammen for å skape et nytt superbrand: HyperRedink.

Melina Pambou Sundfør (25) og Henrik Ljosland Waale (25) blir programledere for Dagbladet TVs nye sportsprogram.

Ledelsen i Aller Media, med utgangspunkt i Dagbladet, har i lengre tid jobbet med et nytt finansnettsted, og nå begynner nedtellingen. Denne høsten skal det nye nettstedet se dagens lys. Våre lesere kan allerede nå begynne å glede seg.

Julie Easter Christiansen (27) forlater VG for å lede Aller Medias største seersuksess på web-TV. - Julie har en sylskarp digital kompetanse og har de ambisjonene vi ønsker at Rød Løpers produsent skal ha, sier digitalredaktør for seher.no og leder for kjendisdesken i Aller Media, Jonas Jørstad.

Oddvar Stenstrøm (73) gjør comeback på TV-skjermen og blir programleder for Valgboden på Dagbladet TV.

Amedia og Aller Media oppretter en ny markedsplass for norske annonsører og blir en av de største aktørene i det digitale annonsemarkedet i Norge. Med selskapet DIAR vil de to mediekonsernene i fellesskap etablere et tilbud som øker konkurransen om annonsekronene og gir annonsørene et reelt alternativ til de store internasjonale aktørenes i det norske markedet.

Aller-eide Ahead Group Norway AS kjøper CRM-selskapet Oculos, og fusjonerer det med det eksisterende datterselskapet OMG. Det nye selskapet OMG-Oculos vil få en omsetning på ca. 200 millioner kroner og vil bli ledende innenfor sitt fagfelt i Norge.

Rema 1000 kjøper 11% av Motimate. Hovedeier før den rettede emisjonen er Aller Media og Motimate-gründerne selv. Motimate har i dag 50 kunder i Norge, Sverige, Danmark og Belgia, og 25.000 unike brukere per måned.

Dagbladet Pluss er i kraftig vekst og har nettopp rundet 75 000 abonnenter. Nå leter vi etter en digitalt orientert og faglig sterk reportasjeleder som kan bidra til ytterligere vekst i vår satsing på premium-journalistikk.

SOL søker Sjef for forretningsutvikling / Forretningsutvikler og Utviklingssjef / Produkteier

Nordmenn er verdensledende på elbil. Nå får vi også en egen nettavis som bare skriver om elektriske biler. Elbil24.no er lansert og drives av Scandinavia Online, som er en del av Aller Media.

Aller Media satser aktivt på innovasjon og utvikling gjennom nye tjenester. Vårt mål er ikke å være en ren finansiell investor. I tillegg til kapital, ønsker vi å investere i et samarbeid med bl.a kompetanse, distribusjonskraft og aktivt eierskap, som vil gi verdi både til utviklingen av Aller Media og til selskapene.

Aller Media har inngått en avtale om å kjøpe 70 prosent av Retail House i Norge. Avtalen omfatter i tillegg et formalisert samarbeid med Retail House i Sverige. Hvilket er i tråd med Allers byrånettverk, Ahead Group, sitt mål om å styrke den nordiske byråsatsningen.

Øyvind Vederhus blir ny administrerende direktør i Redink.

Aller Media samler nå alle sine norske marketing selskaper i byrånettverket Ahead Group i et eget konsern under navnet Ahead Group Norway AS. Dette skal bli en av de største og mest kraftfulle byrågrupperingene i Norge, tilpasset den nye mediehverdagen, sier Per Engh Halvorsen, som blir administrerende direktør i det nye selskapet.