29.08.2019

Aller Media lanserer finansnettsted

Ledelsen i Aller Media, med utgangspunkt i Dagbladet, har i lengre tid jobbet med et nytt finansnettsted, og nå begynner nedtellingen. Denne høsten skal det nye nettstedet se dagens lys. Våre lesere kan allerede nå begynne å glede seg.

- Nettstedet skal være et friskt pust i finansjournalistikken. Vi skal dekke de store nyhetene, vi skal følge de største aktørene og vi skal skaffe de sterkeste historiene, sier sjefredaktør i Dagbladet Alexandra Beverfjord.

Det nye finansnettstedet har tatt mål av seg til å vokse raskt, og bli en betydelig aktør innen næringslivsjournalistikken. Nettstedet skal være «nær» aktørene i finansverdenen, og være med på reisene både når det gjelder suksesser eller fiaskoer.
- Alle har et forhold til denne delen av Norge, og tester vi har gjennomført viser at våre lesere ønsker å følge med på, bli bedre kjent med og være oppdatert på denne type nyheter. Vi går inn i en ny del av den kommersielle bransjen og vil være interessante både innen finans, eiendom, bil og bedriftsmarkedet, sier direktør i Aller, Chris Tallerås Steen.

Nettstedet vil jobbe opp mot, og sammen med, Dagbladet. Aller Media er også viktig i arbeidet med å bygge opp det mest spennende nettstedet for finansnyheter.
- Vi er helt trygge på at leserne vil ha denne journalistikken. På denne arenaen ønsker vi virkelig å markere oss, sier nyhetsredaktør Frode Hansen i Dagbladet. Det er vaktsjef Jan Thomas Holmlund i Dagbladet som skal lede den nye satsingen.

Det nye finansnettstedet skal publisere journalistikk som alle bør få med seg. Finans kan også være litt fest og moro, ikke bare tall og regneark.
- Dagbladet er en populæravis. Vår dyktige redaksjons styrke er evnen til å levere alt fra pulserende nyheter og harde avsløringer til nære personhistorier og ren underholdning. Alt dette skal vår nye satsing også by på, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

Nettstedet skal lanseres i november 2019.

Se også: Dagbladet søker journalister til prosjektstillinger til ny satsing