29.08.2016

Aller Media søker matredaktør til nyopprettet stilling

Aller Media søker en matkompetent og digital leder til matredaksjonen i konsernet. Lederen må ha evne til å formidle og administrere redaksjonens oppgaver samt stor interesse for å profilere matsatsningen utad. Evne til helhetsforståelse er en viktig egenskap, og den som tilsettes må ha en sterk faglig og personlig integritet.

Aller Media ønsker å bli ledende innen mat og drikke-journalistikk. I den forbindelse søker vi etter en matredaktør som skal være en matfaglig spydspiss i redaksjonen. Personen må sikre leveranser av redaksjonelle saker rundt mat og drikke til alle våre merkevarer på print og digitalt. Det vil primært si Dagbladet, Allers, KK, Din Side og en oppskriftsdatabase. Stillingen rapporterer til avdelingsleder Mat.

Vi søker etter en digital, ryddig og kreativ person med dokumentert faglig dyktighet. Du må kjenne godt til mat- og drikkebransjen og gjerne være et kjent ansikt innenfor denne bransjen.

 Viktige arbeidsoppgaver vil være;

  • Profilere konsernets satsning på mat&drikke internt og eksternt
  • Være Aller Medias matfaglige ekspert
  • Ansvar for at Aller Medias merkevarer til en hver tid tilbyr oppdatert og mangfoldig matinnhold med høy kvalitet, både faglig og presseetisk
  • Bidra til at Aller Media når sine ambisiøse redaksjonelle mål
  • Ansvar for til enhver til å utvikle Aller Medias mat-site redaksjonelt i takt med nye brukerbehov
  • Ansvar for at Aller Media til enhver tid har den beste digitale matdatabasen i landet, både på innhold, visuell presentasjon, søkemotoroptimalisering og distribusjon.

For å lykkes i stillingen, må rette vedkommende være en tydelig og samlende leder og ha evne til å skape tillit til redaksjonens arbeid. Videre må lederen være utviklings- og resultatorientert og ha gode samarbeidsevner. 

God målgruppe, konsept– og merkevareforståelse er en forutsetning.

Spørsmål om stillingene kan rettes til ansvarlig redaktør i Kvinne, Ingrid Skogrand ([email protected]).
Søknadsfrist: 5. september 2016
Søknad og CV sendes til [email protected]