15.11.2018

Aller som investor

Aller Media satser aktivt på innovasjon og utvikling gjennom nye tjenester. Vårt mål er ikke å være en ren finansiell investor. I tillegg til kapital, ønsker vi å investere i et samarbeid med bl.a kompetanse, distribusjonskraft og aktivt eierskap, som vil gi verdi både til utviklingen av Aller Media og til selskapene.

Aller Media investerer i små og mellomstore selskaper, med hovedfokus på nye forbrukertjenester innenfor disse områdene:
Helse
Reise
Kvinner
Mat
Senior
Utdanning
Motor og bil

Vårt mål er ikke å være en ren finansiell investor. I tillegg til kapital, ønsker vi å investere i et samarbeid med bl.a kompetanse, distribusjonskraft og aktivt eierskap, som vil gi verdi både til utviklingen av Aller Media og til selskapene.

Selskaper vi har investert i per 2018 er Nettbil og Motimate

Vårt bidrag som investor
Aller Media står i en særstilling i det norske mediemarkedet ved at vi hver uke når ut til 2,8 millioner nordmenn over et bredt spekter av målgrupper. Gjennom våre tilgjengelige ressurser, kunnskap og erfaring vil vi bidra til å realisere planer og legge nye. Vi er et engasjert team som ønsker å vokse med selskapene vi investerer i.

Kontakt oss!
Vi er alltid på utkikk etter å komme i kontakt med interessante og relevante selskaper. Kontakt VP Business Development, Antoine Thebault eller Business Development Manager Aasta Holm Heide.