15.02.2017

Andersen og Heldal inn i ledelsen i Se og Hør

Ulf André Andersen er ansatt som ny ansvarlig redaktør for Se og Hør. Ledelsen blir ytterligere styrket med Ingeborg Heldal som utviklingsredaktør.

I januar i år ble det kjent at Ellen Arnstad slutter som Se og Hør-redaktør. Nå er den nye ledelsen av Se og hør på plass.

Mangeårig presse-slugger Ulf André Andersen går fra å være konstituert ansvarlig redaktør til å ha redaktøransvaret på permanent basis. Den tidligere Dagbladet-journalisten har jobbet i Se og Hør siden 2008 og har lang erfaring med Norges største kjendismerkevare, både som redaktør og NK.

Solid presse- og redaktørerfaring
Konserndirektør for Kvinne/tema i Aller Media, Ingrid Skogrand, er fornøyd med å ha fått Andersen på laget.
- Ulf André har svært solid presse- og redaktørerfaring og kan merkevaren Se og Hør godt. I tillegg har han høyere utdanning innen innovasjon og digital ledelse, noe som gjør han godt rustet til å møte de endringene dagens medier står i. Ulf er uten tvil rett person til å lede Se og Hør, og jeg er kjempeglad for å ha han ved roret, sier Skogrand.

Andersen går løs på jobben som sjef for Se og Hør sammen med redaktørene Trond Stensåsen og Jonas Jørstad. Begge har mange års fartstid i kjendisjournalistikken. Andersen får ansvaret for merkevaren både på nett og papir.
- En av de viktigste oppgavene blir å ta ut kjendisjournalistikken i alle kanaler og utnytte ressursene på en best mulig måte. Det blir spennende, sier Andersen.

Tung digitalkompetanse
Ingeborg Heldal har vært bloggredaktør i Aller Media det siste året. Nå blir hun en viktig del av den nye ledelsen i Se og Hør, med tung digitalkompetanse og mangeårig erfaring som journalist og redaktør innen livsstil- og kjendisområdet. Heldal fortsetter å ha ansvaret for bloggsatsningen, men blir altså i tillegg ny utviklingsredaktør i Se og Hør.

- Ingeborg Heldal får et ekstra ansvar for at vi kontinuerlig produktutvikler både nett og papir. I en krevende hverdag med høy produksjon i alle kanaler, blir hun en ressurs for oss alle. Dessuten har hun vært i rampelyset lenge og vil representere Se og Hør på en glimrende måte, sier Ulf André Andersen.

Utfyller hverandre
Trond Stensåsen fortsetter som redaktør for bladet, mens Jonas Jørstad fortsetter som redaktør for seoghør.no.

- Med Ingeborg, Trond og Jonas får Se og Hør en meget kompetent og framoverlent ledergruppe. Vi utfyller hverandre på en riktig måte. Sammen med Norges råeste kjendisredaksjon skal vi fortsette å underholde, sjokkere og opplyse Se og Hør- brukerne på alle plattformer, sier Andersen.

Ingeborg Heldal ser fram til å bli en del av Se og Hør-teamet.
- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Norges beste og viktigste kjendisredaksjon. Å få lov til å være med og forvalte og videreutvikle Se og Hør-merkevaren er en jobb jeg tar fatt på med stor ydmykhet og iver. Også er det fantastisk å få lov til å jobbe på det som garantert er Norges morsomste arbeidsplass!

At Heldals stilling blir endret, betyr ikke at Aller Media ikke satser på blogg.
- Som styreleder i Adlink Media AS kommer jeg til å holde i og videreutvikle strategien rundt bloggere og influencere - vi har fremdeles full gass der, sier Heldal.