Nyheter

Dette skjer på Aller-standen

Årets store happening, Gulltaggen 2016, går straks av stabelen. Mini-konsert med Urørt-vinner Cezinando er blant det du kan oppleve på Aller-standen.

Sider

Responsen på oneshoten KK STIL i høst var overveldende, og magasinet kommer derfor med fire utgaver i 2014!

I dag (17.2) relanserer Seoghør.no kategorien REISE på nett. I tråd med hva leserne vil ha!

For femte år på rad gjentar KK suksessen med årets store feelgood-dag – i år med sjefredaktør Gjyri Helén Werp som vertinne og Bård Tufte Johansen som konferansier.

I fellesferien drar Se og Hør på turnè til campingplasser, kjøpesentre og bytorg for å spre glede i sommer-Norge. Vi deler ut flere tusen flaskeposter til et veldig engasjert publikum.

Den økende interessen rundt uterommet gjør at både KK og Allers satser på å tilfredsstille lesernes ønsker.

20 % av alle solgte blader i Norge er et Se og Hør. Se og Hør har bremset opplagsnedgangen samlet sett det siste året og har tatt markedsandeler.

Aller Media har en bedre utvikling på opplag enn totalmarkedet med en nedgang på  - 6.6 % mot markedet - 7,1 %. Markedsandelen har økt med 0,3% til 34,8%.

I forbindelse med oppsummeringen av opplagstall og dekningstall for 2013 får Ukepresse og magasin som kanal en del oppslag - i bransjemedier. Ingen kan løpe fra virkeligheten, så at utviklingen i medieverden og endret medieadferd gir ukepresse som kanal utfordringer er logisk.

For første gang har Kairos Future gjennomført Forbrukertrendspaningen “Consumer Trend Hotlist” i Norge.

Tirsdag 04.03 samlet annonseavdelingen i Aller Media AS noen av sine annonsører til matseminar på Vulkan Arena for å gi dem en smakebit av hva vi kan tilby.

Torsdag 20. mars kåret Oslo Redaktørforening på sitt årsmøte redaktører som har imponert juryen for sitt helhetlige arbeid, innovasjon og nytenkning. KK’s sjefredaktør Gjyri Helén Werp gikk til topps som årets innovatør.

Når Se og Hørs motepoliti Jan Thomas lanseres ny bok, byr han selvsagt på noe ekstra forSe og Hørs lesere.

Se og Hør kommer med to store utgaver i påsken med et samlet trykkopplag på nærmere en halv million eksemplarer.

6 av 10 lesere treffer du kun digitalt. 

Totalt 460 bidrag er sendt inn til MBLs prisfest i Bergen onsdag 7. mai. I tillegg til Topps nominering, kan Aller-magasiner smykke seg med 7 nominasjoner på listen.

Vakre Hjem og Interiør har akkurat lansert sin 1. utgave i redesignet drakt i butikk.