16.12.2014

Bladcentralen åpner for andre forlag

Styret i Bladcentralen ANS har besluttet å tilby distribusjon og salgstjenester av blader og bøker til forlag som ikke har eierinteresser i Bladcentralen.

- Beslutningen er basert på en helhetlig og fremtidsrettet vurdering, der eierne ønsker at Bladcentralen fortsatt skal videreutvikles og fremstå som en attraktiv, kostnadseffektiv og lønnsom samarbeidspartner for kunder og leverandører», sier adm. direktør Pål Bergdahl.

- Vi ser frem til å videreutvikle og effektivisere våre allerede gode systemer, men vil naturlig nok trenge noe tid til å forberede og tilpasse åpningen. Den totale løsningen vil komme på plass så raskt det er praktisk mulig, forhåpentligvis innen utgangen av første kvartal 2015, sier Bergdahl.

Fakta om Bladcentralen;

• Bladcentralen distribuerer og markedsfører lesestoff i Norge gjennom 5500 forhandlere. Det leveres nye utgivelser 3 ganger i uken til alle forhandlerne. Omsetningen i 2013 var 1,9 milliarder kroner. Kontor og produksjonsanlegg er i Stamveien1 i Nittedal.

• Bladcentralens leverer til butikker innen dagligvare-, kiosk- og bensinmarkedet. Sortimentet består av godt kjente merkevarene i Norge som; Se og Hør, Hjemmet, Her og Nå, Norsk Ukeblad, Allers, Vi Menn og KK.

• Bladcentralen eies av forlagene Egmont Publishing AS, Aller Media AS, Cappelen Damm AS, Schibsted Forlag AS, Bestselgerforlaget AS, Bonnier Holding Norway AS.

Kontakt; Adm. direktør Pål Bergdahl, e post; [email protected] telefon; 815 21 700