22.04.2015

Dag Sørsdahl (51) blir ny administrerende direktør for Aller Media-konsernet i Norge.

Dag Sørsdahl kommer fra stillingen som adm. direktør for Oslo Nye Teater AS og har tidligere arbeidet i 14 år med Private Equity (fonds- og selskapsinvestering), senest i Borea. 

 

Før dette har Dag Sørsdahl vært 10 år i Schibsted konsernet, med ansvar innenfor TV/Film i Aftenposten og Schibsted ASA. Dag Sørsdahl har i tillegg en solid teoretisk bakgrunn med bl.a. en siviløkonom grad fra Lund Universitetet i Sverige, samt studier på Harvard Business School i USA.

 - Dag Sørsdahl vil tiltre stillingen som adm. direktør for Aller Media-konsernet i Norge ca. 1. september. Mediabransjen og Aller Media er inne i en omstillingsfase hvor gamle forretningsmodeller endres og nye oppstår - og her er Dag Sørsdahls erfaring fra media, kultur og Private Equity en god kombinasjon.

 - Dag Sørsdahl har en sterk lederprofil og hans seneste jobb på Oslo Nye Teater viser i tillegg en evne til å lede kreative mennesker, som utgjør en vesentlig del av vår virksomhet. Det er blant annet disse kvalitetene og erfaringene som gjør at vi mener at Dag er den helt ideelle til jobben som leder av Aller Media-konsernet i Norge, sier styreleder Erik Aller.

 - Jeg er meget glad og tilfreds med utnevnelsen og ser frem til å arbeide med et team av både dyktige og dedikerte medarbeidere i Aller Media-konsernet, samt fortsette utviklingen av konsernet basert på den unike posisjonen som virksomheten har i markedet i dag.

- Aller Media-konsernet i Norge har en meget sterk produktportefølje og en lang suksessfull historie. Det er med ydmykhet og dedikasjon at jeg tar fatt på denne oppgaven. Jeg ser frem til fortsatt å utvikle virksomheten hvor mediebransjen er under hurtig forandring. Den nye digitale virkeligheten, kombinert med Aller Medias kjernevirksomhet gir et stort omfang av spennende muligheter, sier Dag Sørsdahl.

 

Styreleder i Aller Media AS: Erik Aller

                                             

Blir ny adm. dir. i Aller Media: Dag Sørdahl

 

 

allerhuset_17._april.jpg

Aller Media, Dagbladet og SOL er samlet under ett tak på Hasle.