24.01.2020

Dagbladet inngår lyd-samarbeid med Bauer Media

Aller Media-eide Dagbladet har valgt Bauer Media som sin samarbeidspartner på plattformen lyd. Dagbladet har besluttet å satse langt mer på lyd i tiden fremover.

Framover skal Bauer Media produsere ferske nyhetsbulletiner for Dagbladet. Disse skal distribueres på smarthøytalere og via Bauer Media sine radiokanaler. Det kommer også podcaster i ulike varianter etter hvert.
- Dette vil være med på å styrke Dagbladets nyhetsposisjon nasjonalt. I dag leverer Dagbladet nyheter på mobil, nett, web-TV og papir. Fremover vil Dagbladet også levere nyheter til mange hundre tusen nordmenn på radio og i smarthøyttalere. Nyhetsredaksjonen i Bauer Media består av dyktige journalister og vi gleder oss til dette samarbeidet fremover, sier ansvarlig redaktør og administrerende direktør Alexandra Beverfjord i Dagbladet.

Dagbladet er på nyhetsoffensiven, med stadig nye trafikkrekorder og et sterkt økende antall premium-abonnenter.

Programdirektør Kristoffer Vangen i Bauer Media gleder seg stort til lyd-samspillet med Dagbladet. I Bauer Media finner du kanaler og merkevarer som Radio Norge, Radio1, Radio Vinyl, Radio Rock, Radio Top 40 med flere. Bauer Media har cirka 1,75 millioner norske lyttere i uken.
- Dette er et veldig naturlig samarbeid som bidrar til å styrke vår nyhetsleveranse, sier Kristoffer Vangen, programdirektør i Bauer Media.

Vangen er fornøyd med at Dagbladet har valgt Bauer Media som leverandør av lyd – en plattform som er deres hjemmebane.
- Mens Dagbladet er blant Norges aller beste på nyheter og nyhetsproduksjon, er lyd vår kjernevirksomhet – dette er som hånd i hanske, vi er glade og stolte over at Dagbladet har valgt oss til å produsere deres nyheter på lydplattformer, sier Vangen.