01.02.2019

Dagbladet Pluss søker reportasjeleder

Dagbladet Pluss er i kraftig vekst og har nettopp rundet 75 000 abonnenter. Nå leter vi etter en digitalt orientert og faglig sterk reportasjeleder som kan bidra til ytterligere vekst i vår satsing på premium-journalistikk.

Reportasjelederen vil få et spesielt ansvar for utvikling og drift av nye redaksjonelle prosjekter. Stillingen setter høye krav til forståelse av nyhetsbildet og digital kompetanse. Du vil få ansvaret for reportasjeledelse av Pluss-redaksjonen, samt ha tett kontakt med andre avdelinger i konsernet rundt Pluss-journalistikken.

Du er journalistisk sterk og har tabloid teft for de gode vinklingene, enten temaet er tunge dokumentarer, krim og avsløringer, eller underholdning, forbruker og sex- og samliv. Pluss er et bredt produkt som skal ha en miks av tunge og lette saker hver dag.

Du må være en tydelig leder, ha høye journalistiske ambisjoner, omfattende digital erfaring og et fast grep om presseetikken.

Stillingen er en del av magasin-seksjonen, og du vil rapportere til redaksjonssjef Pluss og magasinredaktør.

Vi tilbyr et spennende og hyggelig faglig miljø i et av Norges ledende nyhetsmedier. Les om Dagbladets kvalitetspolicy her: https://www.dagbladet.no/kultur/kvalitetspolicy/69871150

 

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte:
Redaksjonssjef i Dagbladet Pluss Jonas Pettersen, 951 11 763 / [email protected]
Magasinredaktør Karine Østtveit, 984 51 817 / [email protected]
Leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen, 476 16 896 / [email protected]

 

Søknadsfrist: 28. februar
Søknad sendes til [email protected]