03.10.2019

Elbil24.no søker forbrukerjournalist

Nettstedet elbil24.no er blitt en suksess! Vi er den første og største profesjonelle nettavisen som utelukkende skriver om transportrevolusjonen vi står overfor. Salget av fossibiler skal stanse innen syv år. Det skal selges en million elbiler eller plugin-hybrider i samme periode. Nye spennende bildelingsprosjekter popper opp.

Etableringen av elbil24 har gått over all forventning. På vår ettårsdag når vi en kvart million lesere i uka og får hundre nye betalte brukere i uka. Vi driver lean startup og kulturen bærer preg av inkrementell forbedring, prøving og feiling.

Som forbrukerjournalist må du være sterk på journalistisk metode og jakte forenkling av komplekse sammenhenger og beherske digital distribusjon. Du må ønske å hjelpe og veilede leseren til å ta riktige valg, eller lære deg helt ny teknologi. Du er kildekritisk i en bransje som er full av kommersielle interesser, og du er idérik og allsidig. Erfaring fra en profesjonell nettavis er en forutsetning - og viktigere enn din kunnskap om elbil. Vi har allerede en av de som kan mest om elbil i Norge med på laget, redaksjonssjef Fred Magne Skillebæk.

Bak nettstedet står Scandinavia Online AS, som er heleid av Aller Media. Scandinavia Online er et høyteknologisk publiseringsselskap. Vi driver landets største nyhetsaggregator sol.no, har vår egen AI på norsk og driver norges nye nettsted vi.no for godt voksne, samt utviklernettstedet kode24.no. Vi er også det første nyhetsnettstedet med tjenester for stemmestyrte høyttalere på norsk. Nettstedene i Scandinavia Online drives etter prinsippet om at høy kvalitet er viktigere enn mange saker. Vi jobber langsiktig og er ikke ute etter klikkfiske.

For mer informasjon, kontakt redaktør Andreas Carlsen, på [email protected] eller 415 07 894.
Du kan også kontakte adm dir Jan Thoresen, på [email protected] eller 90 74 70 61.

Tiltredelse asap.
Søknad med CV sendes til [email protected]
Søknadsfrist: 14. oktober