06.02.2015

En Extra mulighet!

Nå skal Se og Hør gi leserne Extra i hverdagen. Fredag 6. februar lanseres Se og Hør Extra, med alt det leserne ønsker seg mer av.

Se og Hør Weekend som ble lansert for 12 år tilbake blir nå endret til Se og Hør Extra.  Se og Hør Ekstra vil være i salg på fredager men vil ligge ute i handelen i en hel uke, side om side med Se og Hør Tirsdag.

- Alt det gode Se og Hør er kjent for er samlet i det nye magasinet. I tillegg er det plusset på med ekstra lesestoff og reisereportasjer, ekstra quiz og oppgaver, samt konkurranser med gode vinnersjanser¸ sier Ellen Arnstad, ansvarlig redaktør for Se og Hør.

 - Vi har lyttet til leserne våre og kommet frem til at vi vil gjøre det lille ekstra med Se og Hør-stoffet i dette magasinet.

- Se og Hør Extra vil vi by på enda flere sider og sette innholdet i en ekstra fin ramme. Leseren vil fortsatt finne grunnstammen i Se og Hør, de eksklusive kjendisreportasjer og de sterke historiene. Leserne skal kose seg med magasinet – hver fredag.

Lesergaranti

Som en del av lanseringskampanjen gis det lesergaranti slik at lesere som ikke er helt fornøyd med bladet, kan sende en SMS og få et nytt Se og Hør i posten.

- Vi har stor tro på at bladet kommer til å falle i smak. Men skulle det være innspill som vi burde ha for å bli bedre, synes vi det er helt topp at leserne sender inn sine meninger, avslutter Ellen.

 

Extra ut til folket!

Markedssjef i Se og Hør Vilde Kjelling sier:

- Vi har en stor lanseringskampanje til en verdi av 4 mill. kroner i gang - så dette er en storsatsing.

- Det blir både kampanjer i butikk - og i bladet  - med kupong for salg av Se og Hør Extra til halv pris. Vi vil være sterkt til stede i ukepresse, nett og TV – og har PR-aktiviteter på gang.

 - Vi gleder oss til å vise fram vår satsing, avslutter hun.

 

 

Les mer om gode annonsørmuligheter her.