22.08.2019

Forlater VG - blir produsent for kjendis-TV i Aller Media

Julie Easter Christiansen (27) forlater VG for å lede Aller Medias største seersuksess på web-TV. - Julie har en sylskarp digital kompetanse og har de ambisjonene vi ønsker at Rød Løpers produsent skal ha, sier digitalredaktør for seher.no og leder for kjendisdesken i Aller Media, Jonas Jørstad.

​Kjendisuniverset Rød Løper leverte i juni i år 750.000 TV-visninger i uken, fordelt på Dagbladet.no og Seher.no. Når får redaksjonen en ny leder.
- Jeg startet mitt arbeidsliv som dørselger for Dagbladet på tidlig 2000-tallet, så sånn sett er jeg tilbake der alt startet. Jeg går inn som produsent i et program som på kort tid har knust alle måltall. Nå blir det min jobb å bidra til at Rød Løper får ut sitt potensiale. Reisen har jo så vidt begynt, sier Julie Easter Christiansen (27).

Sylskarp digital kompetanse
Hun har de to siste årene vært sosiale medier-produsent og frontsjef i VG. 27-åringen har også erfaring fra NRK sport og blant annet vært Snapchat-koordinator for Høgskolen i Oslo.
- Julie har en sylskarp digital kompetanse og har de ambisjonene vi ønsker at Rød Løpers produsent skal ha. Hun er den rette til å lede denne satsingen videre mot nye høyder, sier Jonas Jørstad, digitalredaktør for seher.no og leder for kjendisdesken i Aller Media.

Umulig å takke nei
Easter Christiansen begynner i jobben i løpet av høsten.
- Det er selvsagt trist å reise fra VG, og jeg er veldig takknemlig for den tiden jeg har hatt hos dem. Men for meg var det umulig å takke nei til denne muligheten, sier hun.

TV-direktør Mads A. Andersen er svært fornøyd med rekrutteringen.
- Moderne videoredigering og digital presentasjon er noe Julie kan til fingerspissene. Hun kommer til å styrke laget vårt, sier Andersen.