21.03.2014

Gjyri Helen Werp - Årets innovatør

Torsdag 20. mars kåret Oslo Redaktørforening på sitt årsmøte redaktører som har imponert juryen for sitt helhetlige arbeid, innovasjon og nytenkning. KK’s sjefredaktør Gjyri Helén Werp gikk til topps som årets innovatør.

Om Gjyri Helén Werp skriver juryen at hun har bevist på en imponerende måte hvor viktig produktutvikling er og hvordan en merkevare som KK kan være til stede på alle plattformer med stor suksess.

- Jeg er utrolig stolt og glad. For meg er dette den gjeveste kategorien også, med tanke på det arbeidet redaksjonen og jeg har lagt ned for at KK skal sette fotspor, sier sjefredaktør Gjyri Helén Werp.

Prisen Årets innovatør går til en redaktør som har stått i spissen for en lovende nyetablering eller konseptuell nyskaping på mediemarkedet.

Her utmerker KK-universet seg: Magasinet KK som i år fyller 140 år, interiørmagasinet KK Living, mote og trendmagasinet KK Stil, KK.no med gjennomsnitt 315 000 unike brukere ukentlig, over 50 000 følgere på sosiale medier, KK-mila med 5000 deltagere, KK-Camp og KK-dagen som samler 1200 damer til inspirasjon og påfyll-dag. Til sammen er KK Norges største kvinnemagasin på print, nett og mobil.

- Vi vil være til stede der våre lesere og brukere er, vi vil inspirere, engasjere og guide. Da må vi skape arenaer hvor vi får til dette. Nå er vi ute med web-TV på KK.no, og vi er allerede i gang med nye tanker om hvordan vi kan utvikle merkevaren videre, avslutter Werp.

- For Aller Media er KK en utrolig viktig merkevare. Under Gjyri Heléns ledelse har redaksjonen vist en imponerende innovasjonsevne og pågangsmot når det gjelder nytenkning og gjennomføring. Dette er en fortjent pris, sier direktør Tore Sannum i Aller Media.

- KK har vist evnen til å videreutvikle Norges største kvinneblad, og gjennom merkevaren KK har annonsører og samarbeidspartnere unike muligheter til å nå en fantastisk kvinnemålgruppe gjennom en helt univers av produkter, både på i blader, på nett/mobil/ipad døgnet rundt og ikke minst ansikt til ansikt, sier salgsdirektør Bente Klemetsdal.

 

 

gjyri_aretes_innovator_m.forside.png

Årets innovatør - Sjefredaktør Gjyri Helén Werp

eeh_ghw.jpg

Prisvinneren sammen med Årets redaktør, sjefredaktør i Aftenposten Espen Egil Hansen