17.06.2015

Grete Roede AS selger sin eierandel av Mykjemeir AS

Grete Roede AS, heleid selskap av Aller Media AS, har hatt 51% eierandeler i MykkjeMeir. Etter flere år med positivt samarbeid, har Grete Roede AS nå solgt sin eierandel.

Bakgrunnen for dette er en strategisk beslutning om å rendyrke kjernevirksomheten i Grete Roede, dvs. gruppebaserte kurs for å oppnå sunn livsstilsendring og varig vektreduksjon.

Selv om trening og aktivitet er en viktig del av Roede-kursene viste det seg vanskelig å ta ut tilstrekkelig med synergieffekter mellom selskapene. Selskapene vil fortsette å samarbeide, bl.a. om treningsreiser og treningsfaglig påfyll til Roede-kurslederne.

Mykjemeir Asker fortsetter sin virksomhet med høykvalitets personlig trening, og vil i tillegg overta ansvaret for utetreningskonseptet Meir-trening. Mykjemeir RAW vil også fortsette som før med sitt tilbud om både personlig trening og mental trening.  
 
Yngvar Andersen var gründer av Mykjemeir i 2005. Med dette har Yngvar også solgt seg helt ut av Mykjemeir AS. Etter mange år i Mykjemeir, også i samarbeid med Grete Roede, ønsket han å starte 40-årene med blanke ark.     
 
- Mykjemeir har vore ti år med mykje moro og store opplevingar. Eg har vore heldig som har fått jobbe med så mange flotte og dyktige menneske blant kollegaer og ikkje minst alle som har trena med meg og hjå oss, sier Yngvar Andersen.   Ny eier av Mykjemeir AS er Harald J. Otterhaug, som også er medeier i CrossFit Sandvika og CrossFit Oslo. Han er en industriell investor som ønsker å videreutvikle PT-delen i Mykjemeir. 

- Vi har tro på at dette er en solid og fremtidsrettet løsning for Mykjemeir, og ønsker dem lykke til videre med nye eier, sier Lis P. Strøm, administrerende direktør i Grete Roede AS.  

mykje_meir.jpg

MykjeMeir går nye veier

grete_roede.jpg

Grete Roede AS selger sine eierandeler