12.04.2016

Gulltaggen løfter nivået i bransjen

Årets Gulltaggen-jury har ett mål: å løfte nivået i bransjen. Vi har tatt en prat med jurygeneral Jens Petter Aarhus og fotsoldat og påtroppende jurygeneral Peder Mittet.

Gulltaggen er Nordens viktigste konferanse for digital markedsføring og kommunikasjon. Konferansen går over to dager, og dag 1 avsluttes med fest, moro og premiering av fjorårets beste interaktive arbeid under Gulltaggen Awards.

Les også: Aller er generalsponsor på Gulltaggen 2016

- Konkurranser er viktige fordi de er med på å løfte nivået i bransjen vår. Det er sunt å bli litt misunnelig og la seg inspirere. Det er bra for kundene våre og det gjør det rett og slett gøyere å gå på jobb, forklarer jurygeneral Jens-Petter Aarhus, Creative Director i Anorak.

- I begynnelsen var Gulltaggen konkurransen som tok tak i noe som den etablerte bransjen verken brydde seg eller hadde kunnskap om. Gulltaggen fikk da en viktig rolle i å fremme betydningen av det digitale. I dag jobber alle digitalt, og da er Gulltaggen den konkurransen som i størst grad samler bransjen. Det synes jeg er fint, forteller fotsoldat og påtroppende jurygeneral Peder Mittet, CEO i Starcom.

Over gjennomsnittet  
Under Gulltaggen Awards handler det om nytenking, kreativitet og innovasjon, men også brukeropplevelse, brukerkvalitet og nyansene i mellom.

- Jobbene som stikker av med priser i konkurranser som blant annet Gulltaggen er caser som har levert langt over gjennomsnittet når det kommer til effekt, og som har gjort noe med kulturen eller som har beveget folk. Er det noe vi trenger så er det jo nettopp det: markedskommunikasjon som folk faktisk liker, understreker jurygeneral Aarhus.

For hele bransjen
Årets Gulltaggen går av stabelen i Oslo Spektrum 20-21 april. Jurygeneral Jens Petter Aarhus har klare forhåpninger til årets prisutdeling:

- Jeg håper det blir en sal hvor hele bransjen er representert. En herlig bukett av utviklere, rådgivere, kunder, kreatører og designere (m.m) som møtes for å bli inspirert og hylle vinnerne.

Mer informasjon og billetter til årets Gulltaggen og Gulltaggen Awards finner du her.