18.09.2014

Her er Norges raskeste mediebyrå

Lørdag 6. september 2014 samlet KK spreke jenter fra hele landet i praktfull sol på ærverdige Bislett Stadion. 

KK-mila ble i år arrangert for fjerde år på rad. Første gang deltok 2200 spreke jenter og i år deltok rekordmange - nærmere 7000 stod klare på startstreken. Mange heiagjenger og tilskuere var til stede og gjorde dagen ekstra flott for deltagerne. Vi ønsker å takke årets sponsorer 2XU, Renault, Flytoget, Intuition, Lactocare, Olden og Memic for å være med på å gjøre KK-mila til en fantasisk opplevelse.

Vi inviterte alle mediebyråene i Norge til å stille med (kvinnelig) lag i årets KK-mila og utfordret til å bli "Norges raskeste mediebyrå". I fjor deltok 5000 jenter i KK-mila, hvorav tre mediebyråer stilte til start og fullførte. Da var det Carat som hadde de raskeste kvinnene og som stakk av med seieren. I år stilte flere spreke løpere fra nesten alle mediebyråene, hvorav fire byråer stilte med lag og fullførte. Det ble rapportert om hemmelig treningsopplegg med coach, men det holdt bare til sølvmedalje til Carat i år. MEC-jentene gjorde en ekstra innsats med spesialdesignede t-shirt med "MEC loves KK Mila".

Årets vinner
Vinneren ble OMD Norge som fullførte KK-mila med beste snittid per løper på utrolige 53:07! De raske vinnerjentene var Camilla Bull, Dorota Grabowska, Katrine Myrseth og Victoria Thompson. 
De vant sportsklær fra 2XU, champagne - og ikke minst heder og ære!

De andre spreke lagene som stilte var Carat, Red Media Consulting og MEC.

Vi gratulerer OMD som Norges raskeste mediebyrå 2014! Revansje på KK-mila er mulig å gjøre 5. september 2015.

Les mer om KK-mila og hvordan man kan møte 10.000 kjøpesterke jenter
Meld deg på KK-mila 2015 

kk-mila-vinner-byra.jpg

Sponsor- og eventansvarlig i Aller Media Leandro Falch Povea gratulerer vinnerlaget fra OMD. De raske medierådgiverne er (fra venstre) Dorota Grabowska, Victoria Thompson, Camilla Bull og Katrine Myrseth.

kk-mila-diplom.jpg

Diplom, heder og ære til Norges raskeste mediebyrå!