19.05.2014

Hyper til Aller

Aller Media fortsetter å vokse innen marketingtjenester og blir eier av 56 % av aksjene i digitalbyrået Hyper.

Hyper er et raskt voksende kommunikasjonsbyrå som jobber i skjæringspunktet mellom reklame, forretningsutvikling og tjenesteutvikling. Selskapet har 50 ansatte og omsetter for over 50 millioner kroner.
Aller kom inn på eiersiden i Hyper gjennom kjøpet av Dagbladet, som har vært medeier i selskapet siden 2006. Aller styrker dermed ytterligere sitt engasjement innen i marketingbyråer, som fra før består av content marketing-selskapet Redink og event-marketingselskapet Nova Vista.

- Hyper er et utrolig spennende selskap i rask utvikling og med en attraktiv kundeportefølje, og vil styrke Aller-konsernets kreative og digitale tjenestetilbud til annonsørene og samtidig være en god støtte i transformasjonen av Aller til et digitalt medieselskap, sier direktør Rolf Hanche-Olsen i Aller Media. 

- Vi har gjennom snart 15 år utviklet Hyper til å bli et byrå som skaper effekt for våre kunder. Vi kaller det "turning ideas into business". Vi har blitt godt kjent med Aller det siste året og det er utrolig spennende å komme inn i et så fremoverlent mediehus som rigger seg for årene som kommer.  Selv om grunderene nå har solgt seg noe ned blir det business as usual i Maridalsveien, sier Einar Risnes daglig leder i Hyper. - Forskjellen blir at vi nå får tilgang til et meget spennende mediemiljø som vil gi oss unike muligheter til å utvikle Hyper videre, både faglig og kundemessig. Dette er midt i blinken for den strategien vi har lagt for Hyper de neste årene, utaler Risnes.

 

www.hyper.no