15.04.2016

Jonas Jørstad skal lede felles kjendisdesk i Aller

Den nye felles kjendisdesken for sammenslåingen av kjendis.no og seoghør.no er nå etablert. Leder for kjendisdesken blir redaktør Jonas Jørstad.

-      Dette blir gøy. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, og jeg ser frem til de spennende utfordringene som ligger foran oss. Allerede i dag har vi flere av landets beste underholdnings- og kjendisjegere tilknyttet redaksjonene. Det skal vi benytte oss av og utnytte godt videre.  Målet er å skape den mest slagkraftige redaksjonen innenfor dette feltet, sier Jonas Jørstad.

-      Jeg er stolt av å ha jobbet både i Dagbladet og i Se og Hør, og de erfaringene tror jeg det blir fint å ha med seg på veien. Nå er jeg bare ivrig etter å komme i gang.

Jonas er en av landets mest erfarne innenfor kjendis- og underholdningsjournalistikk. Han ble ansatt som reporter i Se og Hør for 20 år siden og kom den gang fra Dagbladet som sportsjournalist. Jonas har gått alle gradene i Se og Hør-systemet som reporter og seniorreporter, og har lang erfaring som redaksjonssjef i Se og Hør. Han hadde en pause fra Aller i 2013-2014 da han ble headhuntet til redaktørjobben for TV2-progammet «ELSE».

-          Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Jonas. Han er en rutinert og engasjert leder som kan skape samhold, samtidig som han har respekt for de ulike publikasjonenes egenart. Noe av det første som skal skje nå, er at han skal hospitere på desken for å lære seg Dagbladets DNA. Jeg håper alle benytter anledningen til å bli kjent med ham da! sier Sigrid Hvidsten, påtroppende kulturredaktør i Dagbladet.

-      Vi mener Jonas Jørstad med sine kvalifikasjoner er den rette personen til jobben. Det handler om å knytte sammen ulike kulturer og få alle til å jobbe i samme retning. Vi har ambisjoner om at denne redaksjonen skal bli Norges beste og største på underholdning, sier prosjektleder for ny felles kjendisdesk, Ulf Andersen i Aller Media.

 Jonas Jørstad tiltrer umiddelbart i stillingen.

jonas_jorstad2.jpg

Skal lede ny felles kjendisdesk i Aller