12.11.2013

Kjendisgallaen 2013

I forbindelse med Se og Hørs 35 års jubileum samlet Se og Hør hele kjendis-Norge til en fantastisk prisutdeling søndag 3. november.

Ja, Kjendisgallaen ble den store "snakkisen" blant kjendisene, og Se og Hør har hatt en bred dekning av gallaen på trykk.

Med kjendiser både på scenen og i salen ble total 7 priser delt ut, deriblant Hedersprisen som var ny og som ble delt ut av kulturminister, Thorhild Widvey, og som gikk til selveste Wenche Myhre.


Flere av Kjendisene ga tydelig uttrykk for at de likte å være til stede og mediadekningen var stor både under og etter gallaen. Blant annet var dekningen på db.no veldig bra. Hele redaksjonen har vært involvert i forberedelsene og var aktivt til stede for å bidra til at festen skulle bli en suksess - noe den ble til fulle.

- Jeg er utrolig stolt og takknemlig for at vi klarte å få dette til. Det sto høyt på min strategiske plan da jeg satte meg i sjefredaktørstolen for nøyaktig ett år siden, og nå har vi greid å gjennomføre denne drømmen, sier en stolt sjefredaktør, Ellen Arnstad, som kan se tilbake på en festaften i raushetens tegn.

- Kjendisgallaen ble en stor suksess og et klart løft for merkevaren. Jeg håper at vi kan gjenta dette neste år også, slik at denne prisutdelingen får høy status og samtidig skape et godt møtepunkt for kjendisene - noe som er viktig for Se og Hør, avslutter Ellen.

Kjendisgallaen i bilder:

Kjendisgallaens konferansier Sven Nordin og kveldens Glade prisvinnere: Hedersprisvinner Wenche Myhre, Årets best kledde mann Stian Blipp, årets vertinne sjefredaktør Ellen Arnstad. best kledde kvinne Tone Damli sammen med sjefredaktør Ellen Arnstad.

Kjendisgallaen 2013 Vinnere og prisutdelere:

Fra venstre bak: Hedersprisvinner - Wenche Myhre, Årets Kjendis - Cecilia Brækhus, Sjefredaktør Ellen Arnstad, kveldens konferansier Sven Nordin, Ærespris-jurymedlem Ellen Horn og Fabian Stang.
Nederst: Årets best kledde mann Stian Blipp og årets best kledde kvinne Tone Damli.
Sammen med dem sitter prismottakerne fra Norsk forening for brannskadde og deres arrangement Burn Camp.

Wenche Foss' Ærespris gikk til Ingrid Bjørnov. Hun var ikke til stede under gallaen.
Det var heller ikke Ylvis som ble årets TV-navn.
(Fotograf: Tore Skaar)​

 Les mer om Kjendisgallaen på Seoghør.no: