05.03.2014

KK Living med formidabel opplagsvekst!

I forrige uke ble magasinet en opplagsvinner for 2013 med gjennomsnittsøkning på 10,7% og en total opplagsvekst på 66%. Bladet ble lansert i februar 2012 og ble nominert til Årets Nykommer under Mediadagene samme.

- Målet med KK Living er å gi leserne følelsen av at det alltid er «noen hjemme». Vi skal ta det å bo på pulsen – og med trøkk og engasjement både være unikt, nært og praktisk. KK Living ble lansert etter en grundig redaksjonell analyse av interiørbladmarkedet, og er håndsydd produktutvikling. Tallene viser at leserne liker det vi gjør, og det er vi utrolig stolte av og glade for. At bladet har blitt en suksess er også et resultat av en genuin lidenskap og eierskap til produktet hos redaksjonen, sier redaktør Mai Eckhoff Morseth.

- Vi har ønske om å være moderne og kommersielle i stilen, og nyttige i profilen, med gode tips og råd som funker for «vanlige» mennesker i norske hjem. Vi jobber mye med tone of voice - og ikke minst leken og lekker layout, signert utrolig dyktige Kreative leder Ina Birgithe Martinsen – tallene viser at denne strategien har fungert godt.​

Digital suksess 

KK Living hører til i KK-universet, men står også godt på egne ben. Magasinet har økt fra 4 til 8 utgivelser og er tydelig til stede på sosiale medier.

- Da vi etablerte KK Living hadde vi også en uttalt flermedial strategi. Interiørstoff egner seg veldig godt for kommunikasjon på sosiale medier. Vi har nå 14 000 følgere på Instagram, og det vokser hver uke. I løpet av våren kommer KK Living også på nett  – med egen fane på kk.no. Bare å glede seg! Vi er opptatt av å være der leserne er. Denne uken arrangerer vi kundekveld i samarbeid med interiørkjeden Habitat. Alle er velkommen til Strømmen Storsenter der KK Living er tilstede på prelansering! Det blir rød løper, servering og veldig gode tilbud til våre lesere, avslutter Mai.