05.06.2014

KK-mila er Norges hyggeligste jenteløp!

Kribler det i beina? Lørdag 6.september går startskuddet for KK-mila på Bislett Stadion i Oslo.

Det ser ut til å bli rekordmange som deltar på løpet i år forteller Astrid Sømoen i KK. Påmeldingene renner i høyt tempo og vi regner med over 7.000 løpere i år (og slå rekorden fra i fjor med 5000 deltagere). Grunnet ekstra stor pågang har vi flyttet KK-mila fra Aker Brygge til ærverdige Bislett Stadion i Oslo. Løypa går fra Bislett Stadion, over St Hans haugen, langs vakre Akerselva og tilbake til mål på Bislett Stadion.

Hvem løper KK-mila?

Alle kan delta! KK sine lesere er fantastiske damer som elsker å løpe og være med på aktiviteter. Det er ikke bare løpet som trekker så mange deltagere, men selve KK-FØLELSEN som gjør dette jenteløpet så populært. Det blir stort oppvarmingsshow, underholdning, mange spennende utstillere, lekre sponsorstands, goodiebags og bobler i glasset ved målgang. Kvaliteten på løpet er meget viktig, slik at alle typer løpere får en flott løpsopplevelse. Vi har alle typer deltagere: Løpsfantomer, kosejoggere, trimmere og glade mosjonister som deltar. På KK-mila kan du velge mellom 5 kilometer og 10 kilometer – velg det som passer deg best når du melder deg på. All påmelding skjer på KK sine nettsider, www.kk.no (klikk på hovedmenyer og velg KK-mila).

Med 7000 løpere blir dette en heldagsfest for både løpere og utstillere på stands. Dette er veldig populært for våre sponsorer, så ta kontakt med sponsor- og eventansvarlig Leandro Falch Povea hvis du vil vite mer om sporsormuligheter.

Hva koster det å delta?

Det koster kr 520 å delta, og er du KK-abonnent får du rabatt og betaler kun kr 370.

Alle løpere får løpenummer, show, goodibag og bobler i glasset ved målgang. Alle løpere får sin løpetid på sms til egen mobil etter løpet.

KK-mila AfterParty

Årets nyhets er at vi også arrangere KK-mila AfterParty på kvelden. Mer info og billetter fås kjøpt fom 16. juni på KK.no.

Vi ønsker alle velkommen til KK-mila lørdag 6.september – meld deg på du også!

 

http://www.kk.no/kkmila