29.09.2015

KK.no får ny blogger

Som en del av arbeidet med den digitale kvinnesatsingen i Aller Media, jobbes det med å knytte til seg bloggere under de ulike stoffområdene som kvinnesatsingen skal dekke. Smykkekunstner Camilla Prytz lanserer sin blogg 30. september på KK.no.

- Kunst og kultur blir et nytt stoffområde i denne satsingen, hvor vi blant annet skal samarbeide med Fineart, både redaksjonelt gjennom magasinet “KUNST” og kommersielt gjennom en affiliate-avtale hvor vi bidrar til salg av Finearts kunst, sier ansvarlig redaktør for kvinnesatsingen i Aller Media, Gjyri Helén Werp.

Inspirerende å bygge nye navn
- I en stadig mer skjerpet konkurranse om de største og beste bloggerne, er det ekstra inspirerende å bidra til å bygge nye navn vi har tro på. Camilla Prytz er ett av dem innen kategorien “kunst og kultur”. Camilla regnes som en av Norges fremste smykkedesignere, smykkene hennes har bred appell, hun er en dreven formidler i sosiale medier og er generelt et godt navn i denne kategorien, sier Werp.

Unikum av reisetips
Som leser av Camillas blogg, kommer leseren til å møte nye og kjente kunstner- og designnavn, lese hvordan de jobber, tenker, lever, kler seg, innreder og spiser.

- Camilla skal tipse oss om fine utstillinger i inn-og utland, gjør-det-selv-saker, samt inspirere til pimping av gamle ting. Camilla er en vaskekte globetrotter, hun reiser ca. 3 måneder i året, og er et unikum av hotte reisetips for de av oss som vil oppleve verden utenom reisehåndbøkene. Stil, interiør og mat blir det også, både på luksus- og lavbudsjett. Det er bare å glede seg, avslutter Gjyri Helén Werp.

Camilla Prytz sin blogg, Artistlife, lanseres onsdag 30. september på KK.no. AdBlogg AS er kommersiell partner.

Sjekk Camilla Prytz sin nye blogg her: http://artistlife.no/­­­­­

 

camilla_prytz2.jpg

Camilla Prytz vil inspirere og tipse leserne på bloggen Artistlife