31.08.2015

Kom i form med KK Sporty

KK Sporty er det siste konseptet i KKs bladstall og er proppfullt av inspirasjon, treningstips, mote og mat for sports- og friluftselskere.

Ida Bjørvik 

KK Sporty er KKs spreke søster, og er et allsidig treningsblad med den nyeste treningsmoten og treningstrendene, deilig og sunn mat, skjønnhetstips til den aktive dame, spreke reiser og mental trening. I tillegg har bladet en egen seksjon med fjell- og uteliv.

- Utrolig stas å lansere et helt nytt printprodukt! Det er ikke tatt en beslutning på antall utgivelser for KK Sporty ennå, men vi har knalltro på at bladet blir tatt godt i mot i markedet. Med KK-mila, KK SKI-mila og treningscamper verden rundt, har KK skapt en unik posisjon på området trening og livsstil. Dette styrker vi nå ytterligere, sier ansvarlig redaktør for KK, Hilde Beate Berg.

- KK-universet er i det hele tatt inne i en svært så sprek periode nå, med lansering av KK Sporty denne uken, KK-mila 5. september og tredje fly med treningscamp’ere på vei til Tyrkia uken etter. Bare å henge i stroppen!

Bladet kom i salg 24. august.

Les mer om bladet på kk.no

 

 

kk-sporty2.jpg

Nytt blad i KK-universet: KK Sporty