25.01.2016

Les så mye du vil - hvor du vil!

Aller lanserer Pling - Norges beste blader og magasiner samlet i en app - en abonneringstjeneste der leserne får de fire siste utgavene av alle Aller Medias digitale blader og magasiner på nettbrett og mobil.

- Dette betyr at du kan lese så mye du vil, når du vil - og det samme dag som bladene er i salg i butikkhyllene, sier Frank Bratland, markedssjef og produktsjef for Pling i Aller Media.

Abonnementet bestilles på Pling.no hvor man også lager brukernavn/passord for innlogging i app-en, Pling Norge. Abonnementet koster 129 kroner. I denne prosessen sjekkes det automatisk om du er abonnent på et av papirproduktene. Er du allerede abonnent, betales det kun 49 kroner per måned for full tilgang.

 - Tjenesten er perfekt for deg som liker å lese mye, eller for deg som er på farten og vil ha tilgang til kvalitets-lesestoff, uansett hvor du er i verden. Prøv selv, da vel. Pling.no kan nå testes helt gratis i 30 dager.

- Vi håper Pling Norge blir et godt mersalgsprodukt for våre 100 000 eksisterende abonnenter, som igjen bidrar til økt lojalitet, sier Frank Bratland.

Dette er Pling Norge:
- Nytt innhold hver uke
- Alle Aller Medias blader og magasiner digitalt
- Tilgjengelig blader/magasiner på tre forskjellige nettbrett eller smarttelefoner, app-en fungerer både på iOS og Android telefoner.
- Hvis du abonnerer på et av papirmagasinene får du rabatt og betaler kun 49 kr per måned.
- Beløpet trekkes automatisk fra det kortet du har registrert.
- Ingen bindingstid. 

Les mer om Pling.no her