10.03.2014

Magasinet HENNE fylte 20 år 8. mars

HENNE har gjennom 20 år gitt norske kvinner et spennende blad som rommer både drømmer og virkelighet.

På mote- og prisutdelingen HENNE Nåløyet i februar kunne sjefredaktør Laila Madsö stolt vise frem et magasin i fremgang. Med jubileumsnummeret i trykkpressen ledet hun 500 gjester gjennom både moteshow og en historisk kavalkade med bilder fra HENNES 20-årige suksess. Nåløyet har vært arrangert 11 år på rad og har gjennom arrangementet løftet frem nye norske designere med hjelp fra HENNE. Den nye moteprisen GRØNN PRIS ble delt ut av HKH Kronprinsesse Mette-Marit. 

Magasinet HENNE tiltrekker seg både publikum og goodwill på grunn av sitt fokus på kvalitet og aktualitet.
 
I 1994 ble magasinet HENNE lansert på kvinnedagen 8. mars med sjefredaktør Ellen Arnstad i førersetet. Norge var i gledesrus etter OL på Lillehammer og optimismen var stor. Sjefredaktøren fødte både magasin og baby samtidig og klarte å skape et unikt blad som norske kvinner hungret etter.
 
Motestoffet har alltid vært en solid stolpe i magasinet. Med spektakulære magasinbilder fra foto-shoots på uventede steder fikk bladet en unik profil som spydspiss i norsk magasinverden. HENNE hadde ikke bare motestoff, men spennende reportasjer fra hele verden som viste hvordan kvinner i andre land levde. I dag skriver HENNE fortsatt om sterke kvinner som lever i utsatte steder i verden, men også gripende historier om norske kvinner.
 
HENNE støtter bærekraftige prosjekter både i inn- og utland. Sjefredaktør Laila Madsö har vært med Røde Kors til Burundi Afrika for å støtte aksjonen for rent drikkevann. I tillegg gir HENNE kr 100 til Røde Kors for alle nye abonnenter som bestiller abonnement og CREATE-armbånd i mars/april. 

henne_20_ar_560x380.jpg

Nåløyet 2014: HENNE's sjefredaktør Laila Madsö, HKH Kronprinsesse Mette-Marit og forlagsredaktør i Aller Media, Ellen Arnstad.