12.11.2014

Nå lanserer vi KK-mila på ski

KK fortsetter å bygge sitt merkevareunivers, og etter suksessen med KK-mila utvider vi nå med KK-mila på ski! Det betyr nye og spennende muligheter for deg som annonsør til å bygge ambassadører for din merkevare.

I samarbeid med Holmenkollen Skifestival arrangeres KK SKImila, der deltakerne får teste ut de flotte løypene fra Sognsvann og opp mot Frognerseteren og Holmenkollbakken. Skifesten avsluttes med et velfortjent afterskiparty. 

– KK-mila er på kort tid blitt en stor suksess, og det er helt naturlig å ta dette arrangementet ut i vintersesongen: Fra løpefest til skifest! Med skimuligheter rett utenfor døren i hovedstaden, blir dette en helt unik opplevelse, sier ansvarlig redaktør i KK og skientusiast, Gjyri Helén Werp.Det er to tradisjonsrike merkevarer som nå har funnet hverandre.
– Da jeg kom i kontakt med Kristin Vestgren Sæterøy, ny leder for Holmenkollen Skifestival, var det full klaff fra første sekund. Vi ville ut på ski og HS ville fornye de tradisjonsrike Holmenkollrennene. Vi har mye tilfelles, både KK og HS har lange tradisjoner og står for sunne, folkelige verdier. Da var det jo bare å gjøre det, forteller Werp, som lover en fantastisk stemning både i løypene og etterpå.

Drømmeløyper!
Skifesten starter i vakre omgivelser ved Sognsvann, der det blir oppvarming og mulighet for smørehjelp til skiene. Så legger man ut i lysløypa i det stemningsfulle kveldsmørket, opp mot Frognerseteren. Der blir det garantert topp stemning, med tusenvis av ivrige tilskuere til Holmenkollen Skifestival: Heiarop og kubjeller akkurat som skistjernene i Worldcup'en blir møtt med dagen etter. Er det stjerneklart, kan man nyte utsikten på vei ned mot mål i verdens langrennsmekka, Holmenkollen nasjonalanlegg. Her er arenaen er klargjort til morgendagens femmil, med løyper i verdensklasse.

Velfortjent afterski
En 2000 m2 paviljong sentralt plassert nederst i Holmenkollbakken står klar til å ta imot skiløperne til afterparty. Med gode skiftemuligheter etter løpet, blir det et fantastisk afterparty, med bra musikk, høy stemning og deilig mat og drikke. Velkommen til KK SKImila!


Vil du vite mer om mulighetene rundt KK SKImila?
Ta kontakt med vår eventansvarlig Leandro Povea (mobil 938 35 239) for å få invitasjon til å bli en av våre samarbeidspartnere.


Skrevet av:
Dona Meland, markedssjef B2B
[email protected]